Kroppkakor

3kommentarer

Efter frukost åkte vi till Köpingsvik för att bada, de andra hade kört i förväg. W nöjde sig med att gräva i sanden. När vi satt där och pratade kom vi på att vi var hungriga och min goda ide var att vi skulle köra till kroppkaksstället för att äta. Anns brossa åt nio stycken, ja de var mycket goda, men nio stycken.


Smakade juvligt

På eftermiddagen fortsatte vi att montera det sista på partytältet, det kan va bra att ha uppsatt nu när vi ska ha en liten träff inför trivsellägret, lördag till söndag.
Nu har jag just nattat W och jag hör nu hur han sover gott i sin säng. Barnen har haft så roligt och busat så att han var rätt så trött när vällingen var klar. Imorgon ska jag leverera en lite W hem till sin längtande mamma och pappa. Sedan ska jag köra till mitt jobb, det blir bara en liten natt som ska jobbas innan jag återvänder till mitt härliga Öland.


Tittut


Lite w gos innan Annelie åkte hem

Glada jycken viftar på svansen åt alla trafikanter som lungt och fint tar sig fram utan stress och vansinnesomkörningar.

Morrrrrrrrr och grrrrrrrrr till dig som inte saknade din löptik utan lät henne sitta utanför min dörr.
:-))

3 kommentarer

Johanna och gänget

08 Jul 2009 22:45

Underbart igen! kroppkakestället måste d berätta vart det är. Längtar efter kroppkakor!

Annelie

09 Jul 2009 12:44

Åh det va riktigt mumma med kroppkakor skulle med kanske kunnat äta 9 st =) ne då skulle nog bebben blivit sur för då hadde det blivit ont om plats i magen! Kram kram o tack för allt

Fia

11 Jul 2009 19:49

Om det är kroppkakor från Evas kroppkakebod så är de helt gudomligt goda, helt ljuvliga. Kramar Fia

Kommentera

Publiceras ej