Gozzidagen

3kommentarer

Började dagen med att sluta jobba, tre nätter är nu till enda. När jag kom hem sjöng jag för Gozzi som fyller 5 år idag. Han tittade på mig med konstig blick. Jag fixade lite mat till Gozzi innan vi styrde nosen mot Öland. Gozzi hade önskat sig en tur till Öland på födelsedagen och vad gör man inte. På vägen upp stannade vi för att köpa lite virke till en G och W grind. W`s små snabba ben ska nu hindras i sin framfart av ett hemmabygge. Jag blev mycket nöjd, inte riktigt klar ännu men uinder morgondagen så kommer det mesta att vara på plats. W kommer och testar den till helgen. Nästa vecka kommer en liten Stina och hennes två vovvar, förhoppningsvis kommer denna mycket fina grind även hindra dessa två och fyrbenta gästerna att lockas av vägens faror.


En av tre delar är nu klar.

När W var här för några veckor sedan tyckte han att mormor hade en ful gås, så han fixade så att det blev två gåsar av en. En överdel och en underdel. Sist han var här så gick han omkring med överdelen under armen och såg så mallig ut.
Nu har jag planterat gåsdelarna i en kruka.



...och så lite blommor till födelsedagsvovven.




Glada jycken viftar på svansen åt Gozzi som fyller år idag.

Morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr och Grrrrrrrrrrrrrrrrr till dig som gjorde en vansinnes omkörning idag på morgonen trotts att det var heldragen linje och backkrön :-((

3 kommentarer

Emmie

16 Jul 2009 12:05

va bra grinden blev! du är duktig du. kram

Annelie

16 Jul 2009 18:25

Annelie

16 Jul 2009 18:26

Grattis Gozzi o grinden blev ju perfekt

Kommentera

Publiceras ej