Det är inte bara havet som är blått.

1kommentarer

Efter avslutat arbetspass så var det hem och hämta Gozzi för Bettan skulle få nya sulor. Snällt av killen som skulle sätta dit däcken att göra det idag. Så bra det blev, skönt att ha det gjort innan polisen stoppar mig. Nu är det bara en dragkrok me på Bettans önskelista. Så om allt går enligt planerna så blir det om två veckor.

En fika stund, Wgos och promenad blev det när jag tittade in hos Annelie innan jag körde till Öland. Påskharen hade värpt en bok som jag skulle ge till W som var i full gång som vanligt. Detta lilla barn måste ha hur mycket energi som helst.


w hjälper sin pappa med veden.

Efter promenaden så lämnade jag Anneliehemmet för att köra vidare till Öland. Här är så vackert. Gozzi och jag tog cykeltur, tänkte träna upp honom nu inför stranden. Det är inte bara havet som är blått på Öland, skogen är alldeles full av blåsippor blandat med vitsippor och gulsippor. Ett foto gör inte detta rättvist, det måste upplevas.


Jobbigt att vänta.

När vi kom tillbaka hem så fortsatte jag med min städning. Gozzi somnade gott och drömde om haren som jag skrivit om på hans blogg.


Cykeln åkte in i ladan för att vila sig till turen i morgon.

Sov gott, för det ska jag göra.

Ledig, ledig, lalalaaaaa....ledig i dagarna sex.

1 kommentarer

jOHANNA OCH GÄNGET

13 Apr 2009 21:53

Du inser att du bor i himmelriket va?!

Kommentera

Publiceras ej