Spökresa!

3kommentarer

Klart jag gärna passar Mini när övriga i familjen är på spökresa till Göteborg. Inte utan att jag skrattade gott när mor och dotter kom hem och sa att spökena hade tagit deras röster. Liseberg hade verkligen levererat i år. Hur som så var spökresenärerna väldigt nöjda med sin tripp. Naturligtvis så passade N på att klä ut sig. Så söt. 

(null)

(null)

(null)

Eftersom Mini och jag ville hitta på något är det alltid kul att göra det tillsammans med någon så då frågade jag min svärdotter.  Det blev en mycket trevlig eftermiddag med mina två minsta barnbarn och min svärdotter på Marinmuseumet. Vilket ställe, jag gillar verkligen vårt fina museum. En fantastiskt plats för alla åldrar att vara på och det märks när de små strosar runt och pekar och pratar om allt. 

(null)

(null)
 
(null)

Tänk om han hade vetat den där bildhuggaren Johan Törnström att hans barnbarns barnbarns barnbarns barnbarn skulle stå där och kika upp på hans fina skulpturer en gång i tiden. Naturligtvis så hann de att sänka blicken innan jag var snabb nog med mobilen. 

(null)

Det blev även ett besök hos lilla pappsen, så vackert med alla tända ljus över allt. 

(null)

En mycket trevlig och ledig helg 
🥰

3 kommentarer

Anki

10 Nov 2022 08:23

En trevlig helg för alla ... och vilken fin bild på N där bland pumporna!
Kram

Birgitta

10 Nov 2022 15:10

Vilket sött spöke då och så mysigt ni haft det. Så fina bilder och vilket härligt ställe. Kul att hitta på saker med de bästa.
Kram.

S

10 Nov 2022 17:39

Liseberg vid spöktiden är riktigt rysligt roligt! Det ser ut som om familjen hade det skoj. Marinmuséet verkar trevligt, det är bra när det finns ställen som man kan ta med de minsta på. Nu är det snart helg igen! Kram!

Kommentera

Publiceras ej