Min stad är i ljus!

4kommentarer

Är väldigt tacksam att ljusen är tända i min lilla stad. Det är fantastiskt vackert att strosa runt på Trossö i dessa tider. Det gör att grådasket kommer i skymundan. När Mini och jag gick hem från förskolan idag så gick vi en Tomterunda. Promenaden med vagn som vanligtvis brukar ta en kvart visade sig tagit över en timme att ta oss hem. 
Fredrikskyrkan i bakgrunden gör sig fint tillsammans med lite ljus och julkulor. Just nu står granen i all sin praktiktid mitt uppe i ett markarbete. Förhoppningsvis om nu kung Bore är på markarbetarnas sida så är stenläggningen snart klar. 

(null)

Fotot är taget på klapediaplatsen. Här brukar de stå talare som tycks sig att ha viktiga saker att förmedla. Det finns många duktiga talare som stått här och mässat, långt ifrån alla är värda att lyssna på, det har ju varit valår. Tur vi är olika. Ibland står det någon som sjunger en trudelutt och det är alltid trevligt att lyssna på oavsett förmågan. 

(null)

Många julmarknader väntar på oss i helgen och det bästa är att jag är ledig. 
Känns som om det var väldigt länge sedan jag var på julmarknad av olika anledningar. 








4 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

03 Dec 2022 18:46

Det lyser så vackert i din stad och jag har ju haft förmånen att se hur vacker staden är även sommartid. Jag förstår att ni ville ta god tid på er på er tomterunda. Hoppas ni får fin julstämning på julmarknaderna :D
Kram

Micke

04 Dec 2022 11:35

Helt underbar tid på året tycker vi med allt som lyser upp vår annars så mörka årstid.
Föredrar nog trudelutter istället för tal, jodå, så är det allt. :)

Ha nu en fin söndag och andra advent.

S

04 Dec 2022 19:25

Så fint! Det är härligt med juleljus, vi behöver det så här års.
Kram och ha en fin ny vecka

Ibod11 - Ingrid

07 Dec 2022 15:35

Någonting är fel med inlägget om hustomten på vift. Jag kan varken se bilderna eller kommentera. Det står att "servern gav ett fel när sidan hämtades". Jag kopierar in den kommentar jag i flera dagar har försökt skriva här i stället.

Vad roligt att få fina bilder när du själv inte hade möjlighet att vara med. Det skulle ha varit kul att se dem men tyvärr vill inte bilderna visa sig för mig. Jag har försökt ett antal gånger och jag återkommer och försöker igen. Men just nu är de inte mer än små ikoner
Kram

Kommentera

Publiceras ej