Ovanligt härlig tisdag!

5kommentarer

Två jobbnätter avklarade, frukosten i magen och hundpromenaden fixad. Ska jag bara hänga upp två maskiner tvätt innan jag lägga mig en stund för välbehövlig vila. Vår nya torktumlare i tvättstugan är fantastiskt bra, jag som annars inte är så glad för att slita kläder i torktumlare gör tummen upp. Bra att utvecklingen går framåt eftersom den både drar mindre ström och torkar kläderna effektivare. Idag skiner solen, får hoppas det blir lite varmare än det varit i helgen. Det är kalla nätter nu men det är ljust hela natten så man ser nästan lika bra som en mulen dag när vi kör runt. I natt har vi sett, rävungar, kaniner, rådjur, ett stort vildsvin, grävling och hare. Nästan som på zoo. Min jobbarkompis fick nästan ett allergiskt anfall i natt då vi var nära att få vildsvinet som kylarmärke när den kom utspringande mitt framför oss då vi kom körande på en liten grusväg.  Stor och lurvig var den och jag har aldrig sett ett vildsvin så nära och i den storleken, som tur är. Tacka vet jag de söta rävungarna som busar och leker med varandra. Ska nog ta med kameran en natt då jag jobbar om jag hinner fota något vill säga, för just nu är det fullt upp hela nätterna. Tiden går väldigt fort i alla fall.
 
Lilla N försöker fånga en liten firre!
 
Önskar alla en finfin tisdag!
 
:-)

5 kommentarer

Annika

24 Jun 2014 09:39

Vi har aldrig haft vildsvin här uppe hos oss men nu har man sett en hona med tre ungar på ön. Så snart får väl vi oxå se upp då vi är ute och kör på natten. Inte fel att jobba nätter då man får såna naturupplevelser. Så söt hon är lilla N.
Kram

S

24 Jun 2014 19:01

Vilket zoo! Rävungar är ju underbart söta. Det finns väldigt mycket vildsvin häromkring men jag har aldrig sett något, tillbringar inte så mycket tid ute i skogen. Huvudsaken är väl att man inte krockar med dem.

Ser ut som en målmedveten fiskarmadam!

Även om det inte är tropikvärme hoppas jag du har det bra.

Kram!

TantGlad

24 Jun 2014 21:31

Vildsvin har vi tack och lov inte ännu hos mig. Men vem vet?
Ett helt zoo, så mysigt och jag älskar djur. Och jag skulle alldrig kunna fiska då jag tänker på fiskstackarn som får en krok i munnen.

Ha en jätteskön onsdag nu och så håller vi tummarna för en fin dag.

Kvällskramen från mig.

Eivor

25 Jun 2014 00:02

Hoppas Lilla N får någon fisk, det är så härligt att se överlyckliga barn när det fångat något.
Vildsvin och grävling har jag aldrig sett i verkligheten. Men de andra finns det här. De är så fina.
Tack för din kommentar, jo det är full fart och roligt att du tycker om att se dem. Var där idag och ungarna är nästan lika stora / höga som mamman nu. Undrade först var ungarna tagit vägen. Det har gått 3 dagar emellan.

Ha en fortsatt fin vecka

Kram

Spanaren

25 Jun 2014 15:16

Njuter av alla dina foton som jag har missat. Njuter av allt det ni har fått sett ... naturen är bara så underbar/ kram

Kommentera

Publiceras ej