Ett stort kliv in i juni!

4kommentarer

Med raska steg tog jag klivet in i juni månad. Jag sneglar mig över axeln och ser att maj redan är långt bakom mig. Framtidens tåg tuffar på och i min iver att inte missa något viktigt så kastar jag mig av tåget. Nu sitter jag här lite mörbultad i mina egna tankar luktande på några blommor. Juni är här för att stanna .....hela månaden. Jag tänker att starta en kampanj "Vägra låta sommaren gå fort". Hänger ni på?
 
 
Ha en fortsatt solig dag!
 
:-)
 
 
 

4 kommentarer

Spanaren

02 Jun 2014 12:52

Så vacker bild!!!!!
Om vi bara lever i nuet så räcker nog alla årstider länge :-)
Ha en bra dag fina vän/ kram

Mia

02 Jun 2014 15:08

Jag hänger på!!!

Så ljuvligt med sommarväder och nu ska många dessutom ha semester... snart, väldigt snart... Sommaren må gå sakta i år, dessutom en solig sådan...

Kanonfin bild!

TantGlad

02 Jun 2014 20:48

Å jag hänger på. Vill ha denna tid lääääänge, för jag känner att min själ mår bäst nu då det är sommar. Ingen jobbig snö, ingen kyla , ingen kall frusen bil. Ja allt är ju bara bättre nu.

Jag hänger på.

Kramkram från mig.

AnnaKK

04 Jun 2014 16:07

Jag blev nästan lite nervös här innan idag, när jag insåg att det redan är den fjärde juni... 8-X Det känns tyvärr som att även denna månad kommer att rusa förbi i ett rasande tempo för min del - men hoppas verkligen att du lyckas bromsa och hinner njuta av den bästa tiden på hela året! :-)

Kommentera

Publiceras ej