Spelhålan!

1kommentarer

Utanför min stuga på Öland så har jag ett litet sexkantigt hus som jag kallar spelhålan. Här har det spelats allt från tärningsspel till stora pokerturneringar. W går gärna in och sitter här för att spelar tärningsspelet. Väldigt mysigt att tända ljus på kvällen för att bara sitta och njuta även om det nu inte händer så ofta. Nu har vi suttat där och spelat om kvällarna när luftfuktigheten varit hög ute.
Det är helt otroligt vad fuktigt det börjat bli framåt kvällen, filtar och dynor kan man nästan vrida ur. Bra samtidigt så blommorna kan få till sig lite väta nu när det varit så torrt.
I natt har det regnat och åskat utåt öarna när vi kört runt i vår kommunbil. Strömmen har gått på ett flertal ställen i natt enligt arbetskamraterna. Men våra brukare har fått behålla sin ström hela natten. Nu skiner solen igen.
 
 
 

God morgon till er,
nu ska jag sova :-)

1 kommentarer

Annika

30 Jul 2014 18:40

Vad mysigt med en egen spelhåla. Ja inte har då växterna fått nåt blött uppifrån denna sommar. Det skulle bli både åska och regn här idag men icke sa Nicke. Men jag gillar den här sommaren och njuter de dagar som är kvar innan jobb igen. Ha det så gott du med. Kram.

Kommentera

Publiceras ej