Nattkräm eller dagkräm?

3kommentarer

Jag har aldrig förstått det här med att man ska ha olika krämer om det är dag eller natt. Men eftersom jag alltid måste smörja in mig i ansiktet efter att jag tvättat mig så har jag gått på det här med att ha en nattkräm och en dagkräm. Men om jag ska jobba då... ska jag då ta dag eller nattkräm!? Är det ljuset eller mitt vakna tillstånd som styr. Ärligt så tror jag det hela går ut på att jag i stället för en burk måste köpa två.
 
På tal om annat så har jag glömt att berätta om Hugo som blev Gozzis kompis då vi var i Västervik. Mycket klappande i dagarna två och jag lovar att Gozzi gillar när han blir klappad.
 

:-)

3 kommentarer

Annika

04 Jul 2014 12:57

Har funderat på detsamma. Om jag får för mig att köpa en dyr kräm så tar jag en nattkräm då jag inbillar mig att den har mer effekt. Så då kör jag samma lika dag som natt. Går så hra så för jag ser ingen förändring ändå.
Njut av helgen. Kram.

S

04 Jul 2014 13:46

Äsch, jag tror det är ett försäljningsknep jag. Själv använder jag billig dagkräm från apoteket. Är 51 och har knappt några rynkor, vilket jag mest tror är genetiskt. Kanske hjälper det lite att inte röka eller sola extremt.

Mysbild!
Kram!

Inger Maryissa

10 Jul 2014 21:40

Själv har jag heller inte riktigt förstått detta med att ha båder en dagkräm och en nattkräm
någonstans har jag läst att huden mår bra av att på natten att andas utan någon kräm...
så jag använder bara kräm på dagen
och på kvällen efter när jag tvättat ansiktet har ett bra ansiktsvatten istället
Jätte-mysigt foto du visar oss här
kram

Kommentera

Publiceras ej