Nattens dröm!

4kommentarer

I natt hade jag en väldigt konstig dröm. Jag hade sökt ett jobb som taxichaufför och det var ca 100 sökande. Vi satt alla i ett rum sneglande på varandra i väntan på att få gå in på anställningsintervju. Väl inne hos ägaren av rörelsen fick jag svara på lite frågor och en lapp med ett datum då jag skulle provköra en hel dag. Alla som sökte jobbet fick en lapp med ett datum då provkörningen skulle ske. Allt gick ut på att den som fått flest kunder under en dag skulle få jobbet. Ni ska använda er av "nytänk" sa ägaren då vi fick lappen. Som ni alla vet så kan man ju drömma om ett helt liv en och samma natt, så den veckan som jag skulle vänta innan det var dags för mig att testköra kom ju säkert inte många minuter efter det att jag fått lappen. Jag körde kund efter kund alla pratade på om en det ena än det andra och jag körde runt runt. Jag hann aldrig jobba klart- vet inte heller om det var jag som fick jobbet. Drömmen har funnits i mina tankar hela förmiddagen, eftersom jag tyckte det var en intressant dröm så försökte jag komma på om den hade något att säga mig. Mina tankar snurrade på under hundpromenaden och det var då jag kom att tänka på kunderna, det var flertalet av kunder som pratade om samma sak, ni vet taxichaufförer får ju höra både om det ena och andra. Får nog klura lite till på den här drömmen, men hur som helst så gav den allt lite vind under vingarna.
På tal om luft under vingarna så kan man ju nästan tro att de här tvågrabbarna har det. Det blir mycket tävlande då vi är på Öland.
 
 

Torsdag och solen skiner efter natten regn!
 
:-)

4 kommentarer

TantGlad

31 Jul 2014 15:05

Det var en intressant dröm. Ja drömmer alltid och tänker alltid efter vad jag har drömt. Ibland så vill man stanna kvar i drömmen för att få se fortsättningen på den. Man sitter ju och tittar ner liksom på sin dröm i drömmen.
Härliga underbara bilder du visar. Full av glädje.
Ha nu en fortsatt underbar vecka där du är.
Kramkram från mig!

Micke

31 Jul 2014 19:43

Har också drömmar ibland som lämnar en stark känsla efter sig så att man går och undrar om det inte betyder något.
Ibland kommer de åter och det blir en typ av följetong nästan.
Ja, inte som på tv förstås..men ändå :)

Ha de bäst.

Inger Maryissa

31 Jul 2014 21:40

Vilken speciell dröm du hade..
och visst är det så att vissa drömmar minns man särskilt och funderar lite extra på....
Kram

AnnaKK

01 Aug 2014 09:37

Vilken dröm!! Hoppas du lyckas tyda ut något meningsfullt underliggande budskap i den! Själv tycker jag det känns som lite stressvarning om man drömmer på det viset... <:-) Fast nu är vi ju plötsligt inne i augusti, så nog tusan gäller det ju att stressa på (lite grann iallafall!) om man ska hinna med allt man har tänkt sej innan sommaren är över och förbi för den här gången!

Vilken stil killarna har! :-D Antar att det utanför bild finns en studsmatta eller dylikt?

Kul att du hittade några malva-bebisar!! :-)

Trevlig fredag och helg på dej!!

Kommentera

Publiceras ej