Vilken liten kämpe!

6kommentarer

Hamnade framför min tv ikväll och det tillhör inte vanligheten att jag blir sittande där. Programmet handlade om lille Alek på 9 år som varit cp-skadad sedan födseln. Hans envisa kamp för att kunna gå var helt otrolig att se. Trotts sin ringa ålder så var han så målmedveten med träning och vad han ville så det nästan tog andan ur mig. Jag satt där och snörvlade medan han kämpade med sina smärtor efter en stor operation som han genomgick utomlands. Kolla gärna på reprisen som kommer 30/1 i SVT24, 1/2 och 2/2.
Annars så har det snöat hela dagen, ca 20 cm snö och det är inte nog med detta för det ska fortsätt snöa i morgon också. Får se om de hunnit med att ploga gc-vägen tills i morgon så man slipper plumsa runt i en snövall.
 
 

Dags för bingen!
 
:-)
 

6 kommentarer

Spanaren

30 Jan 2014 07:41

Toppenbild av Gozzi *ler än*

Tack för tipset!
Ja, vad gnäller vi för ibland när vi ser alla små och stora som kämpar så för att få vara med i livet?!?!

Ha en bra dag/kram

Anonym

30 Jan 2014 11:00

Min dotter hade sett programmet. Kanske jag ska se reprisen... risken är att jag tokgrinar. Jag är så känslosam och blödig :)
Ha en fin dag!
Kram

♥ Carina ♥

30 Jan 2014 11:02

Det var jag som blev anonym. Glömde fylla i uppgifterna...

AnnaKK

30 Jan 2014 14:30

Det var nog den killen som var med på ett hörn i nån hjälte-gala på tv för ett tag sen!? Hans klasskompisar fick pris för att de alltid har varit schyssta mot honom och hjälpt honom en massa osv. :-) Tyvärr missade jag det programmet som du såg... Får se om nån av repristiderna kan passa.

Förövrigt ser jag mest bara snö och snö och åter snö om dagarna nu. Blä!! <:-I

Körde in till "byn" relativt tidigt i förmiddags för att handla innan snön i värsta fall skulle stänga inne mej här hemma. Med följden att jag hängde på låset till Systembolaget en minut i tio - i halv snöstorm! Inte ens alkisarna var lika desperata som jag, för de var inte ens ditkomna då! ;-)

Annika

30 Jan 2014 15:41

Såg oxå på det programmet och även då han var med i hjälte galan. Han är verkligen en kämpe, dessutom hade han fantastiska skolkamrate fick vi se då på galan. Ha det gott i tråkvädret.
Hej svejs.

Ailas

30 Jan 2014 17:18

Oj, har du fått sååååå mycket snö! Vi har inte särskilt mycket just nu, men det ska väl komma mer i morgon, kanske. Idag blev det nästan ingen trots att prognosen hotade. Den som lever får se... Däremot kan jag inte se TV, har nämligen ingen. Tänker aldrig på den längre och det är skönt.

Önskar dig en trevlig kväll.
Kramar

Kommentera

Publiceras ej