Från A till E!

4kommentarer

Bara så att ni vet är E den mest använda bokstaven i alfabetet. Jag försökte att kolla på tangetbordet ifall jag kunde se om möjligtvis e var mer sliten än någon annan bokstav. Jag kunde inte se någon skillnad på a,s,d,e. Hade varit kul ifall man hade haft en räknare för varje bokstav som registrerade antalet på de bokstäver man änvänder mest. Idag har jag använt mest A iallafall. 32 E och 44 A.
 
 
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
:-)

4 kommentarer

Anne-christine

15 Jan 2014 19:30

Ja jag hörde detta om E på radio i morse.
Hmmm..... Eee dee så? Ska nog kika över mitt tagentbord lite extra åxo.

Önskar dig en jättefin kväll och fortsatt fin vecka vännen.
Onsdagskramen från mig!

Soffie

15 Jan 2014 22:16

Intressant det där ,nu använder jag mest min iPad och där ser man ju inte vilken bokstav som är mest sliten ,undrar om man kan kolla det på nåt annat vis. Å vilken goding otroligt vacker...

Spanaren

16 Jan 2014 13:24

Attans så söt och jag bara ler och ler. Pussa den godingen från mig och min familj och ha en bra dag/kram

AnnaKK

16 Jan 2014 13:39

För några år sen hade jag ett tangentbord där den ena bokstaven (och nuffran och krumeluren) efter den andra slets bort, så knapparna bara var helsvarta och blanka... Fast nu minns jag inte i vilken ordning de försvann - fast A var nog faktiskt en av de första!?

Svar: Nä, jag ska inte odla potatis - tror jag inte iallafall. Tror inte vi har lämplig jord för såna...? Pärerna som var på bild i bloggen igår, skulle jag ha till middag - de hade visst grott lite grann i kylskåpet... <:-)

Kommentera

Publiceras ej