Fotbollscup!

4kommentarer

Idag har jag varit på fotbollscup på Öland. Mitt minsta pojkbarnbarn har spelat med sina kompisar från Möre BK. Är så kul att se hur de kämpar och när alla spelar utom målvakten är med i klungan för att jaga bollen fram och tillbaka på planen. Möre BK vann hela cupen i den åldersgruppen. Men de var också det enda laget som hade hejaramsa innan de började spela, kan ju ha varit därför. "Mera olja, mera kol, dra i spaken så gör vi mål, Mööööööööööööööööreeeeeeeeeeeeeeeee BK!" Alla spelare fick medalj och alla var vinnare på sitt sätt.
 
 
Hade helt missat att det var en afton ikväll,
så nu ska jag blir jag bjuden på lite extra gott på fatet!
 
Trevlig kväll mina vänner!
 
:-)

4 kommentarer

S

05 Jan 2014 22:30

Hejaramsa är ju ett måste! :) Ser ut att ha gått livat till. Hoppas du har en skön afton!

Kram!

Soffie

05 Jan 2014 23:52

Å vad roligt att va å kolla på fotboll, å kul med hejaramsor

Spanaren

06 Jan 2014 08:50

Obetalbar bild när lillkillen får sin medalj!!!!
Så söta och så ivriga och vilken äkta spelglädje/kram

AnnaKK

06 Jan 2014 09:12

Vad roligt!! :-) Inte så ofta numera som jag har tillfälle att titta på ungdomsmatcher, men får jag chansen så tar jag den.

Har inte riktigt fått kläm på om sonen menar allvar med att börja spela fotboll, men OM så bör väl träningarna dra igång igen nu efter trettonhelgen. Och i februari börjar väl i så fall träningsmatcherna... 8-)

Dottern lär ju inte kunna spela den här säsongen heller (eller iallafall inte förrän sent i höst), så nog finns möjligheten för en annan att ha tid att följa herrlaget istället. Frågan är om jag verkligen vill!? 8-X Rent socialt känner jag inte alls samma gemenskap med herrlaget som med damlaget, och det vet i sjutton hur det skulle kännas att stå med kameran i högsta hugg intill deras avbytarbås...? Men OM sonen ska vara med så ska jag så klart ge det en chans iallafall!! :-D

Svar: Dottern och hennes kille kommer att bosätta sej i grannbyn, men det kommer att bli ett digert arbete att få huset i skick för året runt-boende. De senaste 20-25 åren har det fungerat som sommarstuga, och hyresgästerna ska inte lämna förrän första april. Så invändigt kan vi inte påbörja något förrän de har flyttat ut, men å andra sidan är det mycket som ska göras utvändigt också. Ett avlopp bland annat - och fortsätter det att vara milt så kan grävandet till det göras när som helst nu.

Kommentera

Publiceras ej