Baka baka många kakor!

7kommentarer

Vad gör man inte för att glädja de finaste av alla vänner. Fram med smör, jäst och lite annat för att få till några bullar. Det blev inte vilka bullar som, utan passionssemlor. När jag ändå var igång med bakprylarna så fick det bli lite kanelsnäckor också. Ikväll har vi sopat ut julen hos en av tjejerna, tycket hon behövde lite hjälp nu när hon uppnått passionsåldern. Det bästa av allt, hon hade inte en aning om att vi skulle komma. En av oss hade träffat på hennes man och då förvanat att vi kommer att dyka upp på torsdag kväll. Oj så glad hon blev, vi hade kaffekorgen med oss så det vara bara till att duka upp. Trevliga timmar som gick alldeles för fort.
 
Passade på att slänga med lite snöflingor eftersom det ska snöa inatt!
 
Sov Gott!
 
:-)
 
 

7 kommentarer

Spanaren

17 Jan 2014 07:25

Vilket underbart inlägg med att sprida solstrålar till någon annan *gillas*
Förstår att hon blev glad över att få gofika med snöflingor på :-) Trevlig fredag/kram

Mia

17 Jan 2014 10:21

mmm semlor! Det missade jag i fjol då jag var i Norge den tiden! I år kanske jag missar den... njaee... jag hinner nog hem innan de är slut! Jag brukar endast äta en eller två, så att göra egna är inget för mig... Gott är det i alla fall... mums!

S

17 Jan 2014 12:01

Herregud så gott det ser ut! Bakning är ett ypperligt sätt att bli populär på. :)

Kram!

AnnaKK

17 Jan 2014 14:19

Åh, så gott det där ser ut!! :-)~ Maken ville baka bullar förra helgen, men jag fick vara hård och avstyra det... Både för att mitt (och hans också, för den delen!) bukomfång efter julen inte behöver fler godsaker, och för att det inte finns plats i frysen för en hel kasse med bullar... <:-)

Dagens väder inspirerade (??) mej till att köpa glass, när jag var på Ica för en stund sen. Tänkte att det paketet iallafall blir ett nyttigare tilltugg än chips/ostbågar till kvällens handbollsmatch på tv... För helt utan fredagsmys vill man ju inte vara, även om man försöker vara lite sundare än tidigare. :-)

AnnaKK

17 Jan 2014 14:21

PS! Ja, det där med att odla potatis i en jordsäck skulle man ju faktiskt kunna testa... Tack för tipset!! DS!

Bosse Lidén

17 Jan 2014 16:48

Det ser smaskigt ut och "snöar" om en fin omtanke.
Önskar dig en fin helg

Ailas

17 Jan 2014 21:43

Kan inte du titta lite åt andra hållet? Tack... nu har jag snott åt mig ett par underverk. Kommer att bli gott till tekoppen om en stund. :) Själv vågar jag inte baka speciellt ofta och du kan säkert räkna ut varför.

Trevlig helg!
Kram

Kommentera

Publiceras ej