Time to say goodbye!

3kommentarer

I fredags var jag på begravning. En stund för eftertanke och om hur skört livet kan vara. En väldigt vacker begravning med många fina blomsterarrangemang, fint tal och underbar musik och sång. I 8 år hade Mette och jag känt varandra, trotts att vi inte umgicks så hade vi alltid givande och trevliga samtal då vi sågs eller hade telefonkontakt med varandra. Vi var många i kyrkan denna dag för att följa Mette till den eviga vilan. Solen kikade fram en stund i en liten glipa i det grådisiga molntäcket., nästan som om Mette vill säga oss något. Förhoppningsvis så sitter hon nu och luktar på sina älsklingsblommor och lyssnar på något fint musikstycke som han älskar.
 
 
Mina tankar går till Mettes dotter
och maken som får kämpa med sin sorg efter
en omtänksam och älskad hustru och mamma.
 
<3

3 kommentarer

Annika

25 Aug 2014 08:39

Visst är livet skört. Begravningar är väldigt vackra även om det är sorgligt och ofattbart.
Måndagskramen

Skogsfen

25 Aug 2014 09:34

Alltid sorgligt att följa någon till sista vilan. Men som du skriver också tid för reflektion. Stilla och vackert brukar det vara.
Kram från Skogsfen.

Spanaren

26 Aug 2014 06:53

Vacker bild till din fina vän som ett vackert minne. Det är också fint och värdigt att få ett ljust avslut. Livet är kort och allra helst när man ser sina vänner vara sjuk osv. Min vän fick sin vän fick sin andra stroke i fredags och är kvar på las. Hon har även haft en tia mellan dessa strokar. Låt oss leva fullt ut vare dag/ kram

Kommentera

Publiceras ej