Min fina stengång!

4kommentarer

När jag blickar ut från min lilla veranda där jag sitter med mitt te så ser jag min fina stengång som pappa gjort. Det gör inget att solen inte alltid skiner då jag är här för jag njuter av min utsikt oavsett väder.
 
Tittar du noga på trädet till vänster så ser man att min magnolia blommar igen.
Önskar alla en trevlig dag!
 
:-)

4 kommentarer

soffie

12 Aug 2014 20:59

å så vackert:)

TantGlad

13 Aug 2014 06:27

Vilken jättevacker stengång, och visst är det några djur som syns bakom grinden? grindar är vackert tycker jag, och jag äger åxo en grind.
Jättefin vy har du.
Duktig är du att fota.
pss.......Tack för din snälla kommentar i min blogg.

Varm STOR kram till dig!

AnnaKK

13 Aug 2014 08:02

Åh, så FINT du har det!!! :-)

Fast jag vågar INTE visa detta foto för min dotter, för vi har precis försökt rätta till gårdsplanen vid renoveringsobjektet lite grann efter alla tunga maskiner som kört över den i sommar + att vi har grävt ner en elkabel tvärs över den. Och resultatet är inte i närheten av din tjusiga entré... Skulle hon få se hur fint du har det, så är jag rätt säker på att hon genast skulle kräva nånting liknande!! <:-) (Så småningom kan det kanske bli så, men inte nu! Vi har ju så mycket inne i huset att få klart innan vintern, så utomhus får faktiskt det mesta bero tills det blir vår igen).

Då har du inte fått nån hyresgäst i din fladdermusholk än då? Men det är ju bara till att låta den hänga kvar och hålla tummarna för att det snart kommer en liten "Drakula" och flyttar in i den. :-)

Vi ser ofta fladdermöss som flyger kring huset om kvällarna, men var de bor nånstans har vi inte riktigt koll på. I nåt ihåligt träd kanske, eller på loftet över verkstaden?

För övrigt förstår jag verkligen om du inte har lust att titta efter hur din gräsklippare ser ut undertill!! 8-X Men kommer det mördarsniglar hit så ska jag komma ihåg hur du gör! Verkar ju betydligt trevligare så, än att tex jaga omkring efter dem med en stor kökssax eller bara rätt och slätt trampa ihjäl dem!! (Det sistnämnda är skitäckligt!! Gick en promenad en gång tillsammans med en person som tvunget skulle trampa på varenda mördarsnigel vi mötte på vägen, vilket var MÅNGA... Fy farao, vad det skvätte och stänkte om varje tramp!!! Uäck!!!)

Spanaren

13 Aug 2014 08:43

Så mysigt fint du har det / kram

Kommentera

Publiceras ej