Idag är det dags........

3kommentarer

......... för hund och barn att återgå till sitt vanliga liv för Turkietresenärerna är på hemväg. Barnen och jag har haft det fantastiskt kul med matlagning, hundpromenader och slappande. Tänk att det är så roligt att bära hem en massa mjölk som sedan försvinner lika fort vid middagsbordet. Mackorna hinner inte bli torra och grönludna i kanterna innan de hamnar i gapet på växande barn. Våra middagstunder har varit givande med berättelser från skolan och om vad läraren lärt ut under skoldagen. Inte utan att jag kommer att sakna denna veckan när jag drar hem till min tysta lägenhet framåt kvällen. Men jag är full av energi så förhoppningsvis så kommer dagarna att fyllas med det som ska strykas från min lista.
 
 
Nu är det dags för hundpromenad 2!
 
 
:-)

3 kommentarer

S

10 Apr 2014 12:13

Det låter så livgivande och roligt! Önskar ofta att jag hade barn, bonusbarn och bonusbarnbarn lite närmare inpå. Men man får ta tillvara på stunderna.

Kram!

soffie

10 Apr 2014 21:49

vilken vacker fruktskål, och så mysigt ni haft det de här dagarna, kramen

Spanaren

14 Apr 2014 07:27

En bild fylld av ljus och kärlek liksom ditt fina inlägg. Dina barn ska verkligen vara glada över sin mor och hennes kärlek till dem och hela livet. Du strålar av uppfylld kärlek och det är kul att få läsa om det/ kram

Kommentera

Publiceras ej