Dumt att sova bort tiden!

7kommentarer

Trodde nog att jag skulle var så gott som själv när jag tog hunden för att promenera 7 km halv 8 idag på morgonen, men där hade jag fel. Unga som gamla så tyckte de nog att det var slöseri med tiden att sova bort denna vackra morgon. Frukosten smakade väldigt gott när jag kom tillbaka. Annars så ska jag väl säga som alla andra " Vilket underbart väder vi har"!
Mina stora barnbarn tyckte att vi skulle ta en tur till stugan i morgon och det måste jag säga var en lysande idé. Så nu är allt packat inför en heldag. Dottern har skickat med sallad, kanelbullar, dricka och lite annat smått och gott som blev över från dagens festligheter.  Men.... om jag inte går och lägger mig nu så är nog risken stor att klockan får ringa förgäves.
 
 

 
Sov gott!
 
:-)

7 kommentarer

Anonym

20 Apr 2014 23:25

Sov gott och kör förSiktigt. /G

AnnaKK

21 Apr 2014 08:12

Låter som att du har utnyttjat din ledighet maximalt - och jag önskar dej en toppenfin annadag påsk också!! :-)

För egen del skolkar jag lite från byggarbetsplatsen denna förmiddag, men jag ämnar ta mej dit om några timmar. Maken är redan där, och "svärsonen" ska nog också snart vara på plats. Dottern ska jobba idag - men så som hon har legat i med murandet hela helgen innan så kan hon nog behöva vila upp sej lite idag! ;-)

Kom du iväg på det där älgpasset, förresten??? Vi ser älg var och varannan gång vi kör till eller från renoveringsobjektet, men jag har ju bara kompaktkameran med mej dit så det blir inga bra foton på dem...

Mia

21 Apr 2014 09:00

Önskar dig ett härligt slut på den här underbara påskhelgen!

Urläcker bild på talgoxen, har du fotat den själv?

Bosse Lidén

21 Apr 2014 10:34

Vädret kan man inte klaga på denna påsk. Hoppas ni fick det extra trevligt i stugan. Kram Bosse

S

21 Apr 2014 11:16

Ha det helt enkelt toppen! :)

Kram!

Anonym

21 Apr 2014 18:31

mm härligt med en morgonpromenad, det är så skönt att höra alla fåglar som kvittrar då.ha det toppen i stugan å vilken fin bild på talgoxen, kram

Annika

21 Apr 2014 19:58

Kan tänka mig att ni fick en toppen dag i stugan om ni nu haft lika fint vädet som oss idag. Visst är det häftigt att vara ute på morgonen då naturen vaknar och även vi människor förstås.
Njut nu även av Påskens sista kväll.
Kram.

Kommentera

Publiceras ej