Då är det gjort!

6kommentarer

Räkningarna betalda, frukosten i magen, hunden rastad och nu är det bara lite sömn också efter nattens jobb sedan är man redo för några dagars ledighet igen. Jag jobbar ännu så länge bara en natt i taget och det fungerar bra. Ska snart igång i mina procent igen, lagom till den sköna sommaren. Älskar att jobba natt på sommaren, sköna ljusa nätter utan en massa kläder som ska av och på. Min ledighet sparar jag till hösten då vi drar till sonen igen. Ska kramar honom i två dygn utan att släppa taget när vi ses igen. Konstigt nog så känns inte avståndet så längt när vi pratar över Skype. Tur att tekniken går framåt.
 
Fotot på blommorna är en spegling i vattnet. Jag skar bara ut speglingen och vände på fotot.
 
 
Ha en bra dag mina vänner!
 
:-)

6 kommentarer

AnnaKK

28 Apr 2014 16:02

Fint att det funkar bra med jobbandet, och jag kan absolut föreställa mej att det är jättevackert att köra runt till brukarna på öarna i sommarnatten. :-)

Och semester i Australien till hösten låter ju inte helt fel det heller - se bara till att du är kurant då, så du kan lära dej surfa (eller vad det nu är man så att säga MÅSTE när man är dit!?) ;-D

Blir ingen Ölandstripp nu över Valborg och Första Maj iallafall, för idag har mina svärföräldrar "kidnappat" husbilen. Ärligt sagt tror jag inte det blir nån lugn och ro till en ledig helg förrän vi har fått väggar och tak på den tillbyggda delen av renoveringsobjektet... Men det ska väl förhoppningsvis inte dröja allt för länge till. :-)

Spanaren

29 Apr 2014 09:01

Så vacker spegelbild!
Bra inställning till livet!
Grannen som är arbetslös har fått 3 månaders sommarjobb och säger; Är man inställd på att jobba så går det bra ... så läser jag mellan dina rader också. Sen att längta efter nytt land + son gör så att dagarna flyger i väg. Önskar dig en god sömn/ kram

Annika

29 Apr 2014 20:13

Förstår att du längtar till hösten. Men nu får vi hoppas på en toppen fin sommar först som har iallafall börjat bra.
Ha nu en skön Valborg.

TantGlad

30 Apr 2014 05:33

Så jättefin bild.
Tittar in för att önska dig en skön valborg nu.
Kram på dig!

Micke

30 Apr 2014 10:03

Gillade också att jobba natt de fem åren jag gjorde det, speciellt på sommaren då, grillen gick igång vid halv 4 och man kom hem mätt och belåten ;)

Nu får du ha en fin Valborg :)

Ailas

30 Apr 2014 12:19

Jag har aldrig testat nattjobb, men kanske hade det kunnat passa mig, är ju lite nattuggla av mig.

Aha, en långresa igen till hösten? Låter härligt och jag förstår att du lääääääääängtar!

Önskar dig en härlig Valborg, kanske blir det på Öland?

Kramar

Kommentera

Publiceras ej