Mycket trevligt!

3kommentarer

Varje midsommar om jag är på Öland eller inte så kommer alltid min svägerska och hennes 3 syskon med familjer till Öland och huserar på en bit av min tomt. Eftersom jag varit ledig i år så har även jag varit delaktig i allt kul vi har hittat på. Svägerskans bror kom redan på onsdagen men på torsdagskvällen var alla samlade så då tände vi grillen för att fira in ledigheten. Äldsta dottern med barn och kompisen Fia med son hittade också till stugan. Här har vi ätit, pratat, skratta, dansat, promenerat, cyklat, lekt med barnen för att bara nämna något av allt. Nu är alla husvagnar borta, de glada barnens härliga skratt klingat ut och tystnaden har lagt sig med kvällsregnet.
 
På midsommarafton körde traktorn iväg med blomsterplockarna
 
 
Stången kläddes
 
 
Sedan dansades det från toner av munspel, bas och dragspel.
 
 
 
Alla dansade inte.
 
 
Men många gjorde det.
 
 
 
Björnen sover, björnen sover.....han är inte farlig..bara man är varlig...
 
 
Tack alla för en mycket trevlig helg!
 
:-)
 

3 kommentarer

Ailas

24 Jun 2013 01:10

Tack för dessa härliga midsommarbilder! Visst är det underbart när olika åldrar kan trivas tillsammans. Dansande eller sittande på marken, huvudsaken är att man har det trevligt... och det ser jag alldeles tydligt att så var det hos er.

Kram!

TantGlad

24 Jun 2013 05:40

Villka mysig bilder du visar idag. En massa glädje är vad jag ser. Sååå skönt ni haft det.
Hoppas att du får en kanondag nu lotta. Här blir det nog sol idag. Det är så tidigt nu på morgonen för att se riktigt vädret.
Varma goa kramar från mig.

Junitjej

24 Jun 2013 05:49

Vilken mysig midsommar!

Kommentera

Publiceras ej