Garderobsrensning!

4kommentarer

Då var det dags. Garderoben ska rensas från sådant som inte används. Vissa saker kan man helt enkelt inte skiljas ifrån, även om man haft plagget i hur många år som och att den gjort sitt för länge sedan. Reakläder som man trott att man behövt då man stod där i affären bara för att det var såååååå billigt och knappast eller aldrig använts ska bort. Vissa kläder sliter man aldrig ut. Jag har en jeansklänning som jag köpte för säkert 15 år sedan som används flitigt varje sommar, outslitbar med andra ord. Köpte även en klänning i Ullared för många år sedan som jag och min dotter sliter på tillsammans. Den går att variera i det oändliga. Dagens rensning går ut på att alla de där kläderna som jag skonat eller som jag trott att jag kommer att använda ska bort. Linnen och andra tröjor med fläckar som kan vara bra att ha då man målar på Öland ska samma väg. Kläderna delas upp i tre högar. En hög som går att sälja vidare, en som ska skänkas och till sist en hög till soporna. Jag vet att jag nyss flyttat och även då gjorde en liten rensning...men saken var att jag fattade så många andra beslut just då så kläderna fick följa med som tröst.Om jag nu ska var riktigt ärlig så hade jag nog inte lagt tid på detta nu, men toarenoverarna måste in i min klädkammar som är full av hyllor och dessa hyllor i sin tur är fulla av kläder. De där hyllorna ska sedan flyttas in i mitt minimala sovrum i en månad medan det grejas så nu passar jag på att rensa ut det onödiga. Mycket skönt faktiskt!
 
 
En jobbnatt kvar
sedan är jag ledig två hela nätter
innan jag ska på det igen.
 
Men sedan så.....
 
:-)
 
 

4 kommentarer

S

09 Jun 2013 19:05

Det är faktiskt riktigt skönt när man har rensat. :)

Kram!

♥ Carina ♥

09 Jun 2013 20:14

Hihi, jag ler då jag läser om din jeansklänning. Jag har en också som används varje sommar, oftast då jag far till stranden. Den har tryckknappar hela vägen fram och köptes... jag tror baske mig att jag köpte den innan jag fick dottern för 19 år sedan!? Och jag bara älskar den!

När det gäller att rensa garderoben så var det nån som sa att har man inte använt ett plagg på ett år, då ska man rensa bort det. Jag försöker tänka så men vissa kläder hänger flera år innan jag kommer mig för att rensa bort det :)
Kram

soffie

09 Jun 2013 20:46

härligt att rensa å få plats för nytt:) fin blomma:) kramen

Mia

10 Jun 2013 06:24

Det ÄR skönt när man kastat bort, men varför är vissa kläder så svåra att göra sig av med, trots att de är för små - hur de nu kan ha blivit det. De har ju bara hängt i garderoben!?

Kommentera

Publiceras ej