Glappkontakt!

4kommentarer

Farligt många erbjudanden och andra lockande prylar när jag kom till butiken idag som fixade mitt modem. Jag behöver verkligen en ny dator nu när skärmen är trasig på min laptop. Ingen mening att laga den heller med tanke på självrisken och att denna har ett par år på nacken. Visst det går ju att ha tv-skärmen kopplad som skärm men jag kan inte se mina bilder riktigt, färg och form stämmer inte alltid.  Modemet är fixat och butiken lämnades utan andra impulsköp. Måste ju tänka lite.....!!?
 
Hahaha...så söta de där små kusinerna
 

Mot jobbet!
Natten som var, 18 grader, så underbart!
 
Ha en fortsatt fin sommarkväll :-)
 

4 kommentarer

Bosse Lidén

08 Jul 2013 20:15

Bara två grader från en tropisk natt.
Vilka gulliga ungar. Liknande åldrar?
Det är klart att man måste tänka lite. Går inte att alltid handla på impuls. Trist när datorer krånglar.
Sommarkramar från Bosse

Annelie

08 Jul 2013 22:11

Vilken härlig bild!! Underbara små kusiner de där två!!

AnnaKK

09 Jul 2013 08:31

Hade förväntat mej ännu en vacker sommardag, men här är alldeles igenmulet nu på morgonkvisten och det kommer även ett litet lätt duggregn just nu. Men det bättrar sej förhoppningsvis uppåt dagen!?

Jag har ju hotat min dator med att kasta ut den och köpa en ny flera gånger om nu under de sista månaderna - men förtillfället funkar den bra igen, och då avvaktar jag så klart. Alltid både svårt och jobbigt att byta dator... Dels vet man inte riktigt vad man ska köpa för en, och sen tar det ju en halv evighet innan man har fått alla program och mappar mm på plats i den nya så man liksom känner sej hemma i den. <:-) Dyrt är det ju också, så så länge man kan slippa desto bättre!!

Härliga badbaljor tjejerna har!!! :-D

Ruth i Virginia

09 Jul 2013 10:53

Härlig bild! Påminner om då min, nu 59-åriga, dotter älskade att sitta i en hink. Men det var inte plast. :)

Kommentera

Publiceras ej