Buss till Öland!

3kommentarer

Förhoppningsvis så ska jag hinna med bussen som går 07.10 från Bergåsa till Kalmar om några timmar då jag slutar jobba. I Kalmar fortsätter min bussfärd på en annan buss till Köpingsvik. Tur att bussen bara går till Kalmar ifall man somnar, hade inte varit kul att vakna upp halvvägs till Stockholm. Ska bli lite spännande att ta bussen till Öland eftersom det aldrig hänt innan. Sist jag åkte buss till Kalmar för ca 10 år sedan så satt det en överförfriskad herre på sätet framför mig och höll låda hela resan upp. Men eftersom jag åker så tidigt så ska det nog vara rätt så lugnt misstänker jag. Vi får se varifrån jag bloggar nästa gång :-)
 
Kameran fick följa med på jobbet, dessa rådjur ser vi varje morgon på samma ställe.
 
Ha en bra dag!
 
:-)

3 kommentarer

AnnaKK

10 Jul 2013 07:21

Då hoppas jag att du är ganska så nypåstigen på bussen nu då!? Klockan är 07.18... :-) Och att det INTE är med nån fyllekaja! :-D Minns en gång när jag åkte tåg hem från Växjö... Det var bara jag och en berusad dansk karl i kupén, och plötsligt stannade tåget och blev ståendes en kvart-tjugo minuter på grund av ett signalfel. Dansken drog fram en flaska nånting, och undrade om även jag ville ha en slurk. Nej, tack - jag skulle ju köra bil från stationen sen ju! ;-) Annars hade det väl kunnat bli party - han spelade Gasoline i sin Mp3-spelares hörsnäckor så högt så även jag kunde höra! Fniss!!!

Anonym

10 Jul 2013 07:21

Hoppsan! Skickade för fort nu igen - skulle ju säga nåt om rådjuren också ju! :-)

Vad kul att få se dem i farten så där - och att dessutom få möjlighet att fota dem!! :-D

/AnnaKK

TantGlad

10 Jul 2013 09:44

Vacker bild!
Ja vi håller tummar och tår att du får slippa någon som är överförfriskad och som sitter så nära för jisses vad jobbigt det blir då under resan.
Ha det så bra nu!
Kraaaam från mig!

Kommentera

Publiceras ej