Bildkoma!

4kommentarer

Min dator hade fått bildkoma så jag var bara tvungen att föra över på den externa hårddisken. Vad snabbt det går att samla på sig bilder på datorn, ändå så är jag duktig med att rensa när jag för över från kamera till datorn. Jag tycker det är svårt det här med att lagra, lägga i mappar för att lätt kunna hitta det jag söker senare. Skulle leta efter ett foto för ett tag sedan åt en vän men den var omöjligt att hitta. Nu när jag skulle föra över så hittade jag den i en mapp som jag inte tittade i då jag letade. Får försöka hitta en bra och smidig lösning på detta.
 
 
 
Härliga sommardagar!
 
:-)

4 kommentarer

Bosse Lidén

12 Jul 2013 18:15

Det gäller att ha ett system som fungerar i alla väder. Inte lätt. Däremot lätt att samla på sig alldeles för många bilder med dagens teknik.
Härlig sommarbild denna också.

S

12 Jul 2013 18:53

Här i huset är det Mannen som står för bildlagrandet, dock tycker han att det är roligare att knäppa än att sortera så det ser ut därefter i datorn...

En sötunge på bilden iaf.

Kram!

Soffie

12 Jul 2013 20:00

Å vilken vacker å härlig bild!

Ailas

13 Jul 2013 00:38

Nu ler jag. Av igenkännande... för jag är riktigt hopplös när det gäller bilderna. Jag har en fungerande struktur, men tyvärr fungerar inte jag alltid... och då blir det som det blir. För mycket, för mycket... alldeles för mycket.

Önskar dig en trevlig helg!
Kram

Kommentera

Publiceras ej