Varför ska man vara nöjd

5kommentarer

Ovädret blev nog stoppat i tullen för här har det inte kommit, ännu i alla fall. Antagligen lär jag väl få äta upp detta i morgon. Det verkar vara svårt att spå väder så varför skulle det stämma i morgon. Nog om vädret.
 
 
När lurvetass och jag var ute på långpromenad så stötte vi på en hundägare i skogen där det var lite trång om utrymmet. Visst hörde jag någon som pratade eller nästan lite panikartat försökte få kontakt med mig, men jag var fullt upptagen med att skriva ett sms till dottern. Jag tittade ju upp emellanåt för att inte snubbla och det var då jag såg damen med hunden. Damen, hon hade bussat hunden på mig om hon sett att jag skrev det. "Jag får nog vända", hörde jag henne säga. Men jag menade på att det behövdes väl inte. Jag orkar inte hålla min hund, säger hon då. Tråkigt för dig, tänkte jag! Där stod vi med några meters mellanrum och började prata hund. För att inte bli allt för långrandig och riskera att du slutat läsa på grund av allt negativt som damen sa om alla hundtränare, hundägare, hundraser, mat, träningsmetoder och att personspår var mycket mera status på än viltspår "för det har väl du gjort med din" säger hon lite syrligt. Så man kan ju undra hur hon förhåller sig på andra platser än i skogen. Där stod vi eller jag och försökte få en syl i vädret men hon avslutade med att säga, "trevligt att prata en stund, alla andra bara går förbi med näsan i vädret". När jag gick hemåt så undrar jag om inte vi också kommer att göra så nästa gång vi möts.
 
Bilden får tala lite för sig själv...hahaha
 
"Ta ut glädjen i förskott!
Det ända som kan hända är att du varit glad i onödan!"
 
:-)
 
 
 
 
 

5 kommentarer

AnnaKK

22 Sep 2012 16:46

Tjolahoppsan då, vilken muntergök!

Man ska inte skaffa sej hundar som är större än vad man redar av, anser jag. Och för vissa är därmed även den minsta dvärghund för stor... <:-) Fast ibland kan man ju hamna i situationer med sin hund som man inte har räknat med och som kan vara knepiga att reda ut. Och DÅ är det baske mej ovärderligt att ha lite hundkunskap från exempelvis någon hundkurs med sej i bagaget så man snabbt kan rota fram något bra tips ur det "undermedvetna" och testa det för att förhoppningsvis styra upp situationen som uppstått!

Inget roligt väder här idag, men det är ju åtminstone lördag! :-D

Ha en fin fortsättning på helgen! :-)

Ama de casa

22 Sep 2012 17:31

Haha! Andra bilden får mig att tänka på när jag jobbade med strutsar på Kolmården.

Inte konstigt att dom är så korkade - så litet huvud och så stooora ögon. Finns helt enkelt inte plats för nån hjärna :-D

Veiken

22 Sep 2012 20:47

Surkartar finns överallt. Du gjorde en god gärning som lät henne ösa ur sig all sk-t.
Jag känner mig lite uttittad av strutsen ;)

soffie

22 Sep 2012 20:58

å vad vackert det är där hoppas ovädret blåste bort så ni får vackert även imorrn,hos mej har det varit höstsuskväder hela dagen regn å fult:( hua va den glor den där strutsen å fy va jobbig tant!kramen

Ailas

23 Sep 2012 12:17

Tur att du hade telefonen med dig, så du hade lite annat att tänka på än "damen med hunden". Boken med samma titel är för övrigt alldeles förtjusande. Har du läst den? :)

NU kom solen, äntligen. Idag blir det en promenad, heja!

Kram och fortsatt trevlig söndag

Kommentera

Publiceras ej