Stickorna fram

4kommentarer

Oj vad det stickas i stugorna nu i alla fina färger när hösten knackar på. Sockar, mössor, halstubar, vantar och fina tröjor i mjuka garner. Jag ska ju naturligtvis inte vara sämre utan nu åker mina stickor också fram för i morgon ska det köpas lite garn i någon av höstens fina kulörer, kommer att bli svårt att välja bara. Jag gillar verkligen alla dessa färger som är på modet i höst. Så det gäller att hålla sig borta från alla butiker.
 
Gozzi i höstskogen
 
Att sova bort septembers sista dag och strålande sol på det, känns ju inte så bra.
Men jag får tänka på nattens som var med fullmånens magiska ljus över öarna
som kompensation.
 
Ha en fortsatt bra dag alla!
 
:-)
 
 
 
 
 

4 kommentarer

Inger Maryissa

30 Sep 2012 16:07

Tänk så populärt det har blivit att sticka, och så fina saker som görs
Själv har jag inte varit så bra på det, har väl lite dåligt med tålamod :-)
Fast innan min dotter föddes så stickade jag några söta saker till henne...
det var kanske de förberedande känslor att bli mamma som tog över,
och jag lyckades riktigt bra.
Så fin bild på vovven du har här....jätte-mysig !
kram och ha en fin fortsatt dag du också

Johanna

30 Sep 2012 21:17

Hoppas stickningen går bra, själv försöker jag inte ens, även om min mor försöker intala mig jag kan! :)

Tack så mycket, vädret var fint, dock ganska blåsigt i ystad.

soffie

30 Sep 2012 21:32

vilken otroligt vacker bild..å hoppas stickningen går bra, kramen

AnnaKK

01 Oct 2012 06:25

Ja, jag har förstått att det här med stickning har poppat upp igen nu. Svärmor hade köpt något underligt garn som såg ut som fisknät (!?) om man drog ut det lite grann på bredden! :-D Det stickar man tydligen halsdukar och scarfsar av. Riktigt mysiga blir de - fast jag använder aldrig såna så det är inget för mej... Dottern däremot hade fått syn på farmors stickning, och faktiskt blivit sugen på att själv testa att sticka på det viset! Hon som aldrig var speciellt intresserad av syslöjdslektionerna i skolan! :-)

Ja, det var verkligen typiskt att damlaget skulle puttas ner på nedflyttningsplats i allra sista spelomgången. Inte för att det har gått bra för dem i år precis, men det känns ändå som att det hux-flux var ett sämre lag som gick förbi i tabellen och nu istället får den där chansen att kvala sej kvar. Men, men! På det stora hela är det nog ändå bättre att spela ett snäpp ner sett till det lag vi har. Och då tänker jag mer på att truppen är liten än på att spelarna inte är tillräckligt bra. Är det några sjuka, bortresta och någon skadad, så blir det helt enkelt lite kärvt. Inte så att det inte finns avbytare med eller så då, utan mer att man inte kan använda spelarna på optimalt vis och köra med den uppställning ute på plan som man helst skulle vilja använda sej av.

Nu blir det väl som vanligt att någon eller några slutar/byter klubb inför nästa säsong, men förhoppningsvis så kommer det till någon eller några nya också. Tränaren stannar iallafall kvar, och han är inte den mest oviktiga i sammanhanget precis! :-)

Har du jobbat i natt också? Kan tänka mej att det är vackert på öarna och vid havet när fullmånen lyser!



Kommentera

Publiceras ej