Nu är mina minsta barnbarn redan fem månader

5kommentarer

Fem månader har redan gått sedan jag blev dubbelmormor. Vi har fått många mysiga dagar och veckor tillsammans på Öland där de små tjejerna sovit, ätit och åkt omkring guppande på långa promenader med sina mödrar. Trots sina olikheter så utvecklas de lika, fäster den en blicken så dröjer det inte många timmar eller dygn innan den andra gjort det, ett leende ena dagen från någon av flickorna så kan man vänta sig samma av den andra. Så nu letas det febrilt i munnen på lillkusin när tänder har börjat dyka upp i munnen på storkusin som är 25 timmar äldre. Men jag misstänker att modern till den lilla letar mera av förskräckelse än av förtjusning då storasyster berättar vad hennes dotter gör när det ammas
 
Storkusin
 


 
och Lillkusin
 


Grattis till solstrålarna
både inne och ute.

:-)

5 kommentarer

soffie

13 Sep 2012 20:19

hihi vilka söta dregglisar:) va häftigt att få barnbarn så tätt så är det för min gamla svärmor jag fick min Jennifer i september å sen fick svägerskan sin son i början på oktober så hon blev både mormor och farmor inom en månad.Sen var det kul för 2 år senare fick vi en varsin till men jag fick lillebror i januari å svägerskan i oktober:) må så gott med dina guldklimpar:)

Per-Anders

13 Sep 2012 20:38

Låter mysigt med barnbarn. Själv har jag inte några barnbarn ännu, bara nästan. Min son har en katt som han kallar sin son. Räknas det?

Ama de casa

14 Sep 2012 09:45

Oj vilka söta små solstrålar :-)

Ailas

14 Sep 2012 12:58

Mmmm vad jag blir varm om hjärtat! Så goa de är!!!

Fick själv ett litet barnbarn för några dagar sedan och är överlycklig. Storasyrran kommer hit om en stund med sin pappa, så att mamma får sova lite. Den lille är nämligen hungrig och pigg om nätterna. :)

Fortsatt fin fredag, KRAM!

Annelie

15 Sep 2012 22:27

Sötnosarna!!!

Kommentera

Publiceras ej