Babysim

7kommentarer

 
Idag har jag varit på babysim. Varje söndag samlas flera grupper med sina små för att plaska runt i varmbadhuset. Idag fick Nikon och jag den äran att hänga på för att föreviga ivrigt plaskande händer och fötter. Mitt minsta barnbarn verkar gilla att få bada, nästan ett leende hela tiden.
 
 
 
 
 
Den lilla baderskan brukar sova väldigt gott
efter bad och en slurk med mjölk.
 
:-)
 
 

7 kommentarer

Ama de casa

23 Sep 2012 18:23

Men gud vilken söt liten lycklig en :-)

Johanna

23 Sep 2012 18:42

Nej vilken söt liten en! hur gammal är hon? Babysim brukar vara uppskattat av de små! :)

Javisst är det bra initiativ, tror det kan förebygga att de inte kanske bli lika kul och ha en fest som mamma och pappa inte vet om heller. speciellt inte närpolisen kan köra för bli och skvallra för mamma å pappa

Per-Anders

23 Sep 2012 18:55

Vilka härliga bilder och vilken söt liten baderska.

soffie

23 Sep 2012 20:05

men åååå va roligt å vilka underbara bilder:)svar:jag har 9stolpar kvar så jag får se om jag hinner ta några under veckan, på lördag kommer det 20 nya sen har alla 200 släppts:) kramen å ha en ny mysig vecka!

Annelie

23 Sep 2012 21:16

Sötis!! Då fina bilder du tagit!!

AnnaKK

24 Sep 2012 09:18

Åh, vilka HÄRLIGA foton du fick på tösabiten!!! :-D Ingen tvekan om att hon älskar det - hon lyser och strålar så man omöjligt kan låta bli att försöka le i kapp med henne!!

Det "fånigaste" med de där fotona jag hade fått en förfrågan om att sälja till en broschyr, var att de var såna som jag tagit lixom i förbifarten när jag har turistat. Helt vanliga snapshots alltså, som säkert hundratals andra också har tagit på samma motiv (två små stugor). Varför kan ingen vilja köpa några av de foton jag själv gillar i min produktion, och rent av kanske även är lite stolt över att jag har lyckats ta!? <:-) Hå-hå-ja-ja... Men jag svarade iallafall med att kräva ett halvt om halvt rövarpris för de bildfiler jag trots allt har på de eftertraktade stugorna! ;-) Lär nog inte höra ifrån det företaget nåt mer... Men skit samma!

Solen skiner - ha en fin-fin dag!!! :-D

Inger Maryissa

25 Sep 2012 16:19

Så gulliga bilder på barnbarnet, och det syns verkligen att han njöt av att vara i vattnet
kram

Kommentera

Publiceras ej