Vad gjorde du igår?

2kommentarer

En fråga två svar.
Två personer blir tillfrågade "Vad gjorde du igår". Dessa två personerna befann sig på samma ställe och gjorde nästan samma saker.
Person nr 1 svarar; Vi åt tre rätters, kollade på film, samtalde om filmernas innehåll och samlade kraft inför en ny arbetsvecka.
Person nr 2 svarar på samma fråga "Ingenting".
Kan man göra "ingenting".
Gör man inte alltid något oavsett.
Jag var på en föreläsning för ett tag sedan och efteråt så frågade jag några som varit där om vad de tycket. Någon tycket så en annan tyckte  si, jag för min del tyckte den var jätte bra och någon tyckte det var bortkastad tid. Att vara föreläsare kan inte vara lätt, man ska vara lagom rolig, ge lagom med information, ha en lyssnarvänlig röst och ett trevligt yttre. Innan jul var vi och lyssnade på en föreläsare som hade mycket bra information men hon hade samma tonfall på rösten hela tiden. Till slut så höll man på att somna även om den var intressant.
Nä nu tror jag att jag ska göra "ingenting" :-)


Den här lilla fåglen gör inte så mycket längre, låg utanför dörren då jag kom hem.

:-/

2 kommentarer

Ailas

24 Feb 2011 20:45

Oj, stackars lille talgoxe... :(



Det där med föreläsningar är väl ungefär som med våra bloggar? Det är svårt att tilltala alla, även om man försöker variera sig. :) Vi får vara glada över våra trogna läsare.



Kram!

soffie

24 Feb 2011 21:27

lilla pippin då!

intressant föreläsning du varit på.,det gäller att man som talare kan variera sig tycker jag för annars blir det som du säger även om det är intressant så somnar man ju om det bara är samma hela tiden,

kram

Kommentera

Publiceras ej