Sex laxar i en laxask

4kommentarer

Man kan inte öppna en tidning utan att man finner alla dessa underbara recept på mat, bakelser, bröd, pajer, kakor och annat gott. Jag som aldrig varit en frukostnjutare har sedan jag börjat jobba natt fått bra frukostvanor. Redan vid halv fem tiden på morgonen börjar magen kurra och planerna på den kommande frukosten ta form. Nu är det ju inte alltid jag får ner allt jag vill ha och tur är ju att det inte finns en hotellfrukost att tillgå då man gått av för då hade jag inte kommit i säng före tolv. Man har ju alltid hört att frukosten är kroppens viktigaste mål och äter man bara frukost så klarar man sig länge. Innan jag blev frukostätare så upplevde jag aldrig någon större hunger före tolvtiden. Men å andra sidan så ville jag alltid ha lagad mat då. Det där med att äta mat på morgonen är underbart, har jag mat över sedan dagen innan så har jag inga problem med att sätta i mig den då jag kommer hem från jobbet.
Idag skulle jag kunna tänka mig kokt potatis,wokade grönsaker, lax med limepeppar, kokosgrädde och sweetchili-sås.
Men det får bli en annan dag!



Har någon sett solen idag?

:-)

4 kommentarer

Marie-Louise

17 Feb 2011 18:59

ja visst är frukostar härliga :)

soffie

17 Feb 2011 19:19

nej solen har inte varit i Karlstad heller.

underbart med goda frukostar!

kram

Per-Anders

17 Feb 2011 22:50

För mig har alltid frukosten varit ett viktigt mål. Om inte jag äter frukost börjar må dåligt bara efter någon timme. När det är helg och jag har gott om tid ägnar jag mycket tid åt frukosten. Viktigast är en tallrik filmjölk med flingor, men det blir även en hel del mjukmackor med olika sorters pålägg.

mimmione

18 Feb 2011 13:58

ingen dag utan frukost, jag äter ägg varje morgon och jag blir lika lycklig varje morgon när jag knäcker mitt ägg, då tänker jag MUMS, solen finns annars i Kinna du får komma hit och hämta den annars behåller jag gärna den några dagar till

Kommentera

Publiceras ej