Att leva länge

6kommentarer

Det säg att ett fast handslag -och en fru ökar chansen för män att leva ett långt och friskt liv enligt en studie gjord på Hawaii. De skulle minst bli 80 år om de uppfyllde även följande kriterier. Bra utbildning, ingen övervikt, lågt blodtryck, lågt blodsockernivå, låg nivå av dåligt kolesterol, måttligt intag av alkohol, ingen rökning.

Hur vi kvinnor skulle göra för att överleva 80-års dagen stod det inget om i denna studien, antagligen så tyckte väl de att vi lever tillräckligt länge ändå eller också kan det ju vara så att om vi har en man som uppfyller kriterier så får vi de åren av rena farten.

Att åren går fort nu för tiden kan vi nog alla vara ense om :-)


Frostig kärleksförklaring

Ha en go fredag, kära läsare!

:-)

6 kommentarer

Selma

09 Dec 2011 10:31

Det kanske gäller ungefär samma saker.

Marie-Louise

09 Dec 2011 16:12

Alla sådana grejer är alltid bara uttänkta på männen :( lite trist. Men det kanske är så att vi kvinnor klarar oss bra endå, så vi behöver ingen sådan där test... Kram

soffie

09 Dec 2011 19:54

intressant läsning men kvinnorna lever väl alltid längre eller?? kram å ha en gooo fredag

FITspiration - in(fit)spireras till ett smalare liv

09 Dec 2011 22:35

Saknar du motivationen till att träna bort bilringen och skaffa en hälsosam livsstil??



http://FITspiration.blogg.se är en ny blogg som inspirerar och motiverar dig genom bilder, tips och texter till att kämpa för en hälsosammare och smalare kropp! Allt går, bara man vill! :)

AnnaKK

10 Dec 2011 10:33

Uuuh... Jag tycker jag känner döden knacka mej på axeln numera bara jag läser om högt blodtryck, blodsocker och kolesterol... 8-X



Snö är ju också något som kan förkorta livslängden vid olyckliga tillfällen, och sådan drösslar det just nu ner från himlen här. Urk... Ska nog hålla mej inomhus idag!? <:-)



Trevlig helg, Lotta!! :-)



EMMAS!- julkalender i bloggen

10 Dec 2011 16:00

Hej var gärna med i dagens tävling(om du inte redan är det) där du har chans att vinna e-cigg. avslutad imorgon kl 07.00 =)



LÄNK:

http://eemma.se/2011/december/julkalender-lucka-nr-10.html

Kommentera

Publiceras ej