Önskar låna kanot

6kommentarer

Idag så har det då regnat hela dagen inte så ovanligt eftersom det regnat nu de senaste 4 dygnen. Men det ovanliga som hänt denna dagen är att jag inte har någon väg längre. (Se bild nedan). Kan inte fatta hur, men jag tog mig ner med bilen, jag var en hårsmån från att bli hängande i fårorna som blivit där vattnet forsat fram. (Ja ja, jag vet nog vad ni tänkte nu, att jag har en gammal Volvo). Sonen och min pappa har grejat med fördämning och på så sätt försökt leda vattnet på annat håll. Så nu står min bil nere vid stora vägen och förhoppningsvis svämmar inte ån över som ligger alldeles intill. Men det blir i så fall en överraskning inför morgondagen.


Var tog vägen vägen?

Var det någon som sa något om ide?

Återbesöket med Gozzi var ju inte heller något som var uppmuntrande, rehabiliteringen kommer att ta lång tid och så skulle vi på återbesök om om två veckor. Så nu sitter vi här, Gozzi och jag och hänger läpp.


:-(

6 kommentarer

Mimmione

23 Nov 2010 19:40

hos oss är det SNÖ som gäller här är ordentligt kallt och det känns mer som mitten av januari än november

soffie

23 Nov 2010 21:20

blä för ruskväder hos mej blåser det som bara den nu,

men nej stackars Gozzi,

kram

Per-Anders

23 Nov 2010 23:15

Just nu har jag snöstorm utanför fönstret. Brr...

AnnaKK

24 Nov 2010 07:59

Verkar onekligen som om det hade varit bättre om iallafall hälften av nederbörden ni fick hade kommit som snö! 8-X Hoppas det inte har blivit än värre med översvämningarna tills idag - och hoppas verkligen att inte ännu mer av din väg har gett sej av på drift!!! Så där har vår väg sett ut sommartid ibland, om det har kommit extremt mycket regn i samband med åska... Men så här års!? Jisses...



Tråkigt med Gozzi också, men bara han blir bra igen så får det ju ta den tid det tar!!



Kramar till er båda!!! :-)



Ailas

24 Nov 2010 11:52

Men snälla söta Lotta... som det ser ut hos dig! Fast nu har väl snön täckt vägen i stället? Hoppas bara att du fixat hem bilen.



Trist med vuffsens långvariga tillfrisknande, men snart så... snart. Håller verkligen tummarna, alla två.



Vi har massor med snö, men det är vackert och gör världen ljusare. Försöker se positivt på saken, även om det inte är helt lätt för mig. Det blir skotting idag!



Trevlig onsdag. Kram!

Marie-Louise

24 Nov 2010 16:03

Hos oss är det snö och ikväll ska snöstormen komma. Jag hoppas bara vi hinner hem innan, vi ska nämligen till dotterns skola på gymnasieinformation ikväll, fast helst skulle jag faktiskt stanna hemma om jag ska vara ärlig.

Men vad trist att rehabiliteringen ska dra ut på tiden :( jag förstår verkligen om ni deppar ihop nu. Översvämning och rehabilitering...

Kommentera

Publiceras ej