På span

3kommentarer

I natt eller snarare innan 24.00 så körde vi till M.C.D för att köpa mjukglass. Vi brukar ha en stund för lite intag av dricka, frukt eller ett besök på muggen om man så skulle vilja det innan midnatt. Men Asta och jag blev så glass-sugna. Mjukglass med kolasås sitter fint när man har glasslängtan. Vi brukar då stanna bilen på något upplyst ställe, inatt så ställde vi oss på vedebyskolans parkering under det stora gatlyset. Där satt vi och njut av våra mycket goda glassar när en "nästan" sprillans ny volvo glider upp och vill prata. Med mycket allvarlig min säger personen "det är polisen!", "eller hur" svarar jag och skrattar. Personen tittar då med sitt invanda manliga allvarspolisuttryck och undrar vad vi gör där. Jag frågar om det hänt något och han svara då att han undrade om vi tyckte det var konstigt att han ville kolla upp bilen som stod med lysena på, ensamma på  parkeringen under ett gatlyse. Asta böjer sig fram och säger " jag trodde ni skojade med oss"! Polisen undrade om vi nattpatrullen och vi nickade ju instämmande. Hur skulle jag kunna veta att han var polis eftersom de kommer med en grå volvo och inte visar någon legitimation, det kunde ju varit några rånare.
Jag hade nog blivit mera fundersam och vi smygit undan och kurat i någon buske med bilen. Bra att de kollade upp oss men kommunloggan på den väl upplysta bilen borde ju talat för sig själv.
Men när de körde där ifrån så fick vi poliserna att släppa stenansikterna och önskade oss trevlig fortsättning på natten. Vi önskade ju naturligtvis detsamma.


Ibland kan man känna sig lite hängig

Soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooova!!!!!!!!!!!!!!

:-)

3 kommentarer

Susse

15 May 2010 16:04

Du är för go`.......

mimmione

15 May 2010 16:35

de trodde nog ni var pyromaner eller nått, två vilda pyromaner i sina bästa år.

Åsa

15 May 2010 16:44

Vilken händelserik natt :-)

Hoppas du får en fin lördag.

Kommentera

Publiceras ej