Fullmåne

1kommentarer

Natten mellan torsdag och fredag är det fullmåne igen. Min hjärna har inte förstått att vi lever på 2010-talet så jag behöver inte hålla mig vaken för att vakta elden. Tror ni jag kunde sova igår då, nej, men idag på morgonen runt 3 kollade jag på klockan sista gången innan jag somnade. Så när klockan ringde 06.00 så var jag mera sovande än vaken. Jag tror att jag vaknade till någon gång i eftermiddags. Är jag trött nu då? Försökte få Gozzi till att fixa mig en kopp te, men inte. Han kollade på mig och visa tänderna, undrar vad han menar. Läppen hade nog bara fastnat på tandraden för att han saknade saliv :-)
Men annars har det varit en intressant dag, med lite fakta om Lyckebyån och dess avrinningsområde, samt info om vindkraftverken i Brunsmo. Men vi började med en fika på Flaken där Dacke hade bott.
När jag kom hem så packade jag, hämtade släpen och så körde jag till Annelie och fikade. Nu så är vi tillbaka i paradiset. Hann med en sväng till grannen innan jag bar in ved och vatten till morgondagen.


Sommarkänsla

Undrar varför jag alltid är hungrig då jag ska lägga mig?
Har det något med lägerelden att göra, tro.

Vet ni vad jag hörde idag?
Det ska bli en skitsommar!
Regn och mulet blandat med sol.
Men jag tror inte på skvaller.
Gör du?


Nu ska jag krypa ner till John Blund.
Tänkte jag skulle ställa klockan på 06.30 så man får något gjort.
Ja, man tänker så mycket!
Puss och kram

1 kommentarer

Sophie mamma till Nellie

27 May 2010 23:39

vilken fin bild! :D

Kommentera

Publiceras ej