4-2 till Trionkillarna "GRATTIS"

0kommentarer

Medan jag tuggar på en macka och sörplar mitt varma goda te så tänkte jag bara skriva några rader om eftermiddagen.

Kan ju börja med segern mot Kristianopel med 4-2, så jäkla skönt! Nu är det bara några matcher till innan Dennis får börja spela igen efter sin axelskada. Ska bli så kul! Hoppas att han har laddat nu när han stått vid sidan om.


Snej är killen som bjuder på sig själv i alla lägen, snyggt tröjtryck.

När jag körde från Öland idag så ringde pappa för de var på auktion lite utanför Kalmar. Han hade köpt en uppsamlare till åkgräsklipparen. När jag kom dit så skulle jag snirkla mig fram till fyndet. När jag ändå var där så tänkte jag kolla läget och om det fanns något kul att köpa. Men innan dess så var jag tvungen att flytta bilen och släpet för att jag inte skulle stå ivägen. Där stod de gubbarna med händerna i fickorna med putande snusläpp och glodde som fånar då jag skulle backande snikla mig tillbaka en bra bit för att sedan ställa mig på andra sidan. Tänkte först med avsikt göra värsta fel-backningen så att de svalt hela prillan, men pappa stod där ju också så han fick känna sig lite stolt. Jag gjorde tummen upp åt gubbarna när jag steg ur bilen men då vände de sig om :-)
Massor av grejer var där men jag hade inte orken att sitta kvar så jag körde vidare.
Innan jag drog till fotbollen så svänge jag inom Annelie och fikade på smarriga bullar och goda teet. Lite prat och planerning hann vi också med, så naturligtvis massor av bebbe och bubbegos.

För er som hunnit att kolla in vår underbara natur har säkert sett vad mycket som hänt denna helgen. Träden börjar nu få en grön nyans och gräsmattan behöver få sitt första klipp.
Så underbart vacker ute!

Den som ingenting har att göra
är alltid upptagen.
:-)

Kommentera

Publiceras ej