Vilken härlig helg

5kommentarer

Uppe tidigt, sent i säng inte mycket tid till att lägga in inlägg eller kolla runt vad andra har för sig i värmen eller när åskan mullrar. Även vi fick smaka på åskan och regn som öste ner, 33 ml på en liten stund höll nästan på att dränka hela ön. Strömmen gick och var borta i många timmar och vi som skulle koka mat till alla hungriga spelare och pupliken som följt hela förmiddagens cup.
Att det bara kan bli så tyst, saknar de glada skratten och alla härliga människor i Trionfamiljen. Så många dagar tillsammans och så gick det så fort. På onsdagen kom de första och innan lördagskvällens melodifestival hade börjat bulta över byn så var vi runt 60 personer.


Tältet höll nästan på att flyta iväg under lördagens åsk-och regnoväder


Gräsmattebad

Förmiddagen bjöd inte bara på åska och regn, det skulle även spalas cup på "tomta". Det var Ottoarunespojks cup som skulle spelas på liv och död ( kunde man nästa tro). Domaren hade pipan i munnen hela tiden för han fick ha mycket frisk luft i lungorna för att kunna plåsa för fula tacklingar och annat som domaren inte tyckte var till-låtet.


Man ska inte ifrågasätta domarens beslut


På liv och död


Ingen hänsyn togs om du var kille eller tjej

Lördagen var långt ifrån slut efter många timmar på "tomta".
Melodifestivalen är alltid lägrets höjdpunkt. Man slutar aldrig förvåna sig över dessa underbara grabbar. Ena helgen är de ledare i fotbollslägret för barn, nästa gång så spelar de div 4 boll och nu så ställer de då upp i melodifetsivalen med bidrag som utförs som om de vore proffs. Inte lätt att fotografera när man skrattar så tårarna rinner och det blir imma på kameralinsen.




Bröderna Herreys var där

Idag har det städats och plockats för att iordningställa platsen som vi hyrt efter många dagar på ön. Sopor och flaskor har sorterats, men på baksidan av mitt lilla paradis i det som en gång ska bli trädgårdsland så har jag lagt en stor hög mad pastasallad till igelkottarna. Jag kan se hur de ligger i sin rishög efter en skrovmålet och klappa sig på sin mätta mage. 


Vi är nog alla lite slitna efter helgens alla aktiviteter

Tack till alla underbara vänner som berikat min tillvaro på Öland under flera dagar.

Puss och kram

:-)




5 kommentarer

AnnaKK

19 Jul 2010 10:05

Jisses vad mycket regnvatten!!! Inte det man önskar sej mest när man campar, nä... <:-) Men i övrigt är det ju ingen tvekan om hur KUL detta har varit för er!!! :-D



Det är några år sen nu, men då var en annan också på fotbollsläger och så där - det var en rolig tid. (Ungarna spelade, och jag var ledare/tränare för dotterns lag ett par år). Alltid extra skoj när seniorspelare ställer upp och engagerar sej för barnen/ungdomarna. :-)



Nu när det inte längre är så mycket fotboll i den här familjen (förutom att jag jobbar för indrottsföreningen), så kanske linedance skulle kunna vara ett alternativ!? För visst verkar det kul!!! :-D



Ha en fin-fin dag! :-)

Anna

19 Jul 2010 14:06

Kan jag länka till dig?

Marie-Louise

19 Jul 2010 22:40

Oj det var mycket regnvatten.

Sv: ja nu sitter jag med mina foton och minns :)

Ailas

19 Jul 2010 23:20

Hej i kvällningen!



Hörde talas om regneländet på Öland... Men det var tydligen ingen fara på taket i ert fall; ni fick bara lite duschning också och variation förnöjer, heter det ju. Blev kanske lite lättare att spela fotboll sedan, för visst blev det lite svalare efter ovädret!



Himla kuliga bilder du visar, förresten... Jag skrattade halvhögt för mig själv här och katten undrade nog vad jag höll på med.



Till slut så beundrar jag er alla som gör en så fantastisk insats för de unga spelarna!



Läggdags här, hoppas att du sover gott!



Kram

soffie

19 Jul 2010 23:53

oj va regn det kom där,å vilken trevlig helg du haft,

må gott

Kommentera

Publiceras ej