Sommarnatt

4kommentarer

Kom just in efter änu en skön kväll, natt på Öland. Vi satt ute under äppelträdet med tända lyktor och bara njöt av 24 grader, stillheten och tystnaden. Bara ett bräkande från något djur som vi inte kunde identifiera, många konstiga djur på Öland. Igelkotten smög runt för att kolla om vi råkat tappa några läckerbitar vid middagen. Gozzi blir tokig på tagge, vi tror att det beror på att tagge äter ur hans matskål som brukar stå vid trappan. Vi har varit så duktiga idag och hunnit jättemycket. Tippen har fått besök, två lass fulla av skräp som vi renade ut från ladan. Det är kul att köra till tippen på Kaleguta, trevlig personal som vi misstänker har hökögon, de ser allt och inte en liten hårnål hamnar fel. Men de är hjäpsamma och finns alltid till hands om man är osäker på  var man ska lägga sitt skräp och det är man. Två lass till byggtippen med bräder och annat bränbart hann vi också med. Är så skönt när man renast ut från en massa bråte som bara ligger och tar plats. Nu är det luftigt och fint i ladan. 


Är det någon som tycker det är för varmt?


Längtar du efter svalare väder?



Puss och kram

;-)

4 kommentarer

Ailas

14 Jul 2010 12:15

Det ÄR lite svalare väder... :) Dock utan snö och elände, som väl är.



Jag håller också på med att rensa lite, vilket verkligen behövs. Har bott här sedan mitten av 80-talet, så du kan tänka dig.



Fortsatt trevlig vistelse på Öland, med magiska kvällar!

Selma

14 Jul 2010 12:47

Well, njaäe, fast inte så där mycket.

Anna

14 Jul 2010 14:44

Det där var precis vad jag behövde ;)

maila mig din mailadress så kan du få lösen om du vill eller hämta från Mimmi

Marie-Louise

15 Jul 2010 14:00

Nja fast inte vinter och snö... men snart är vi där igen tiden/livet går så fort. Kvällarna nu är i alla fall helt underbara dom skulle jag gärna ta året om.

Kommentera

Publiceras ej