När sover flugorna?

4kommentarer

Inatt har jag sovit eller försökt sova eller det är nog mera nära sanningen om jag skriver "jag hade velat sova". Har varit redo med flugsmäckaren när flugorna surrat eller trippat runt på kroppen. Snodde in mig i en filt men eftersom det är bra att kunna andas så fanns det ju ställen för flugorna att sitta på ändå, där man inte vill slå till med smäckaren. Inte på sig själv i alla fall, men gärna på andra :-), för att ge utlopp för sin frustration nattetid då sömnbehovet tar över förståndet. Jag hade hoppats på att hunden skulle vara mera eftertraktad, men mina näshålor gillades bättre. Flugor får gärna leva om de kan låta mig vara ifred. Med risk för att få min brevlåda bombad så måste jag bara få skriva att jag saknar värmen, solen och de härliga baden.


Ikea ska få ett besök av mig, sänghimmel ska inhandlas.

Snälla sol kom tillbaka och värm upp vattnet så att jag kan bada för det var så skönt.
Snälla sol ......

:-/

4 kommentarer

soffie

24 Jul 2010 10:08

guuu va jobbigt att ha flugor eller andra flygfän surrandes det går verkligen inte att sova då,en sån där sänghimmel ska jag kolla efter jag med,

kram å ha en goo lördag

Ailas

24 Jul 2010 11:25

Sotis håller koll på eventuella flugor här! De går en snabb död till mötes, för han missar aldrig.



Det är helt tillåtet att längta efter SOLEN- :)

Här är det knappa 15 grader idag, men jag tycker det är helt OK. Ska ut och plocka hallon och vinbär. Kanske kokar jag lite blandsylt av dem, för frysarna är fulla!



Mysig lördag önskar jag dig, oavsett väder.

Marie-Louise

24 Jul 2010 13:24

Jag känner samma sak, snälla sol och värme kom tillbaka. Vart tog värmen vägen? Borta över en natt...

AnnaKK

24 Jul 2010 14:53

Klent med solskenet här också idag... :-/ Har varit på folkrace (sonen har kört) och det är bara till att konstatera att det absolut inte hade varit fel att ha tagit VINTER-jackan i morse! Hutter... (Fryser än...). Men flugor var iallafall inget problem - de blåste nog bort!? :-)

Kommentera

Publiceras ej