Ikea

2kommentarer

Det blev en runda till Ikea ikväll för stora dottern och mig. De har öppet till 21.00 på torsdagar. Vi tog med släpet ifall det fanns stora paket att inhandla, det är ju cirkus på Ikea och då kan man ju inte veta ifall de säljer av sina elefanter och cirkustält. Släpet hade inte varit svår att fylla, plånboken höll inte samma mått.  Men lite bra att ha saker, ett köksbord och två madrasser fick  följa med till stugan på Öland. Sängen som vi tänkt att köpa var slut så nu får gästerna bara sova på madrasserna. När vi stod på lastparkeringen så höll två kvinnor på att lasta in i sin bil, jag kom då att tänka på en annan gång när dottern och jag for till ikea för att handla. Vi handlade mycket mera än vi tänkt oss och ingen släp hade vi med. Inte utan att vi kliade oss lite i huvudet över hur vi skulle få in alla saker i bilen. Det var inte bara vi som undrade det utan även mannen som stod en bit bort och sög på sin sura pipa. "Det där kommer ni aldrig att få in i bilen" skrockade gubben medan röken sipprade ut ur näsan. Det där skulle man inte sagt till min dotter, hon satte igång med värsta stuvningen och i takt med att bilen fylldes så avtog gubbens leende. Dottern tittade åt mannen och knyckte lite på nacken medan hon högt och tydligt sa "hur svårt kan det va". Jag kan lova att det inte ens hade fått plats en vakumpackad kudde inne i bilen, så mycket grejer var det.
;-) Skam den som ger sig :-)





W;s pappa har skrattat gott idag åt mitt inlägg där W var iklädd Annelies löshår. Söt som socker är han det lilla busfröet.

Nu regnar det på Öland!

Sov Gott!
:-)

2 kommentarer

2barnspappan

09 Jul 2010 11:42

Ha ha, helt rätt. Skam den som ger sig! =)

Hm... Jag som alltid trott att det aldrig regnar på Öland!

Hoppas ni får en underbar helg och att regnet ger vika!

Kram

Annelie (dottern)

09 Jul 2010 12:47

Vet inte hur många gånger jag varit på Ikea men varje gång så hittar jag en ny smart lösning till mitt hem, helt otroligt! Ja en ordentlig plånbok full av pengar behövs om jag ska ha råd med alla vill ha saker och smarta lösningar!

Det va kul och visa den där gubben, det va inte annat på tal än att vi skulle lyckas få in allt i bilen bara för att få visa honom =)Kraaam goaste mamma och tack för en trevlig Ikearesa och de fina och bra sakerna jag fick!!

Kommentera

Publiceras ej