Jobb, jobb och så lite jobb.

1kommentarer

Började lördagen med att försöka sova. Hur bra gick det på en skala mellan ett och tio. Men jag misstänker att med alla indragningar som är nu så har de säkert dragit in på John Blundarna med och då får vissa vänta längre. Till slut somnade jag och vaknade utvilad efter en timme. Jag drog kudden över huvudet och tvingade ögonen att blunda. Klockan var ställd för Gozzi skulle tränas och promeneras innan jag skulle iväg på lite annat jobb innan jobbet.  Jag och en kompis skulle hjälpa till att fixa iordning och greja på ett 50 års kalas. Synd jag skulle jobba, vi hade så kul och alla var så trevliga så det var mycket motvilligt jag lämnade festen vid halv nio. Orkestern bestod av fem killar som var helt otroligt duktiga, de spelade allt mellan myspys till klackarna i taket. Det var inte det där vanliga dansbandsstuket. Innan jag lämnade festen så var det lite klackar i taket och gästerna var inte sena att hänga på. Jag tror med all säkerhet att födelsedagsfiraren med gäster var mycket nöjd med sin kväll (natt).


...så var det då morgon igen och den underbara sängen vänta. Idag ska jag på födelsdagsfest igen, men inte för att greja utan som gäst. Medans jag sover ska jag fundera ut någon bra present. 
Då säger jag godmorgon till er som ska stiga upp och go natt till er som ska sova.


Glada jycken viftar på svansen åt alla människor som plockar upp sitt skräp efter sig och inte låter det hamna, ligga kvar i vår underbara natur.

Morrrrrrrrrrr, Grrrrrrrrrrr  och ett hugg i benet till er alla som inte har fått lära sig eller ha vett i huvudet att plocka upp skräpet efter sig.   


1 kommentarer

Sofie

14 Jun 2009 17:03

Morr och hugg från Moltaz med, det är helt sjuk vad skräp som ligger överallt. Det märker man nu när man har valp och är ute överallt. Fy på er alla... Och nospuss till alla som inte skräpar ner. Kram Fia och Moltaz

Kommentera

Publiceras ej