Fotboll och bullbak

0kommentarer

När jag nästan hade stekt 70 pannkakor var det dax att ta en runda till Fridlevstad för att kolla när Triongrabbarna spelar boll. Jag fyllde bilen med barn som gärna ville kolla på när Trion skulle ta sina tre poäng. Det är inte utan att grabbarna håller oss lite på stäckbänken, nevösa hann vi me att bli.
Lite bilder blev det, jag hade ett öga i kameralinsen och ett på killarna jag hade me mig. De rusade runt med var sin pinne i handen och då vet man aldrig vad som kan hända. Selman de hade med sig handlades upp under de fyra första minuterna. Tjejernas pengar vara något längre. Som tur var så följde Viktoria med grabbarna när de skulle på toa och det var inte en gång utan snarare tjugoen gång. De var nog me lite nervösa.













När vi kom hem från fotbollen var det bara att försöka stoppa de förväntansfulla barnen i säng. Klockan hade ju hunnit bli långt över läggdax. Medans jag packade så bakade jag lite bullar, fixade med korten från matchen och la in de på bloggarna. Tiden går ju som sagt vääääääääääääääldigt fort så när man fixar lite.
Då var det nog min tur me att glida ner mellan lakanen, förhoppningsvis kommer John Blund och ser till att jag får sova några timmar innan det blir dax att stiga upp igen.
Sov Gott!

Glada jycken viftar på svansen åt Trionkillarna som tog hem tre färska pinnar till samlingen.

Morrrrrrrrrrrr och Grrrrrrrrrrrrrrrrr till de som tränger sig före i kön och tror att alla ska gå med på detta utan att reagera.

:-))


Kommentera

Publiceras ej