Födelsedagstårta

2kommentarer

Jag lyckades komma lite sent till festen eftersom jag bara skulle sova lite till. Men det var ju bra för jag behövde nog det, sova alltså. Så fort jag somnar så drömmer jag och då vaknar jag för jag tror att det är i verklighet. Somnar igen och så fortsätter jag drömma, så håller jag på. Får nog tyda mina drömmar för de handlar om samma sak hela tiden. 
Har har nog lite ouppklarade saker jag måste ta tag i. Önskar att det fanns en fe som kunde svinga sitt trollspö.

Hjärtan på tråd.

Igår när jag skulle åka hem från födelsedagsfesten så skulle jag bara gå en lite runda med Gozzi. Som alltid låter jag Gozzi hoppa ut från bilen och sätta sig, vänta på tillsägelse att få resa på sig. Inga problem med det, men en liten, bit från Gozzi var en liten, liten vattenpöl. När Gozzi fick syn på Emmie så blev han väldigt glad, satt kvar på sin plats men viftade ivrigt på svansen. Jag blev då lerprickig på nästan hela mig. Vita skor och vit skjorta, såg ut som om jag själv hoppat i pölen. Eller gjorde jag det? Vet inte, är inte vid mina sinnes fulla bruk just nu. :-(

Jordgubbstårta. Smaka på det, du!

Måndags morgon är det visst, vad kan vara bättre än att börja dagen med att sova. Tre nätter bakom mig och två härliga nätter ledigt framför mig. Det är inte många timmar som det är mörkt nu. Solen sken från en klarblå himmel vid 5-tiden idag på morgonen, just nu så kan man inte tro det. Någon har dragit ett solkigt täcke framför min sol.

Igår när jag kom hem tog Gozzi, Nikon och jag en runda i trädgården. Vallmo är trevligt att fotografera, kan det vara dess underbara färg som lockar till knäböj.

Vallmo

Vallmoknoppen och jag har en sak gemensamt. Skönheten sitter på insidan :-)

Glada jycken viftar ivrigt på svansen åt alla som jobbar ideellt i olika föreningar, med vandringsleder och  badplatser m.m Ni är guld värda :))

Morrrrrrrrrr och grrrrrrrrrrrr till er som inte kan hålla er inom en parkeringsruta utan helt nonchalant ställer sig så att det bara får plats en bil på två rutor. B-(( 






2 kommentarer

Sara

15 Jun 2009 10:22

Jag såg att det blev en andraplats i djurkategorin i BLT:s fototävling. Grattis!! :)

Johanna och Stina

16 Jun 2009 22:32

Hej! Har du lust att maila mej, har en fråga men inte din mailadress..

Kramar

Johanna och Stina

Kommentera

Publiceras ej