Tjohoooooooooooooo

1kommentarer

I natt har det gått undan på de snörika vägarna. Det är ju så kul och gasa lite på natten när andra håller sig inne och inte är ivägen. :-)) Asta har suttit vid sidan om och hejat på. Ni ska bara veta vad vackert det är på natten när månen lyser och snön skimra som silver på snötyngda grenar. Vi har ju förmånen att ha en rysligt bra bil att köra som man kan känna sig trygg med.
Men nu är det fredag och min turdag  (fredagen den13;de) , så en triss lär det inköpas och sedan tar jag en tur inom chefens kontor och snora lite i hennes gardin, sedan hunden på kollo och så drar jag. Nej!! jag kan inte åka någonstans nu, nu när det äntligen kommit snö. Jag åker tillbaka till chefen ber om ursäkt och sedan drar jag till stan och köper ett par flådiga skidor.

Jag är tacksam för;
alla goa människor jag känner.
att jag började dagen, eller slutade natten med ett gott skratt.
att kaoset som råder här hemma inte gör mig stressad.

Jag måste bara få säga
Jag tar en tur med min bil
det blir några mil.
Jag drar till min stuga
det får duga.

Senaste nytt från stranden...........

1 kommentarer

anne-lie e

13 Feb 2009 09:25

tycker det ä fantastiskt att man kan hitta ngt vackert med snön,har aldrig lyckats med det själv! den enda tanken som dyker upp i mitt huvud varje gång det vita eländet faller är: jävla skitvinter! nej,jag håller med katterna på bilden; sommar , soool och brassestol!!

Måste va fika/pratdax för oss snart va? kram

Kommentera

Publiceras ej