Löttorp

1kommentarer

Pappa och jag körde till Löttorp idag för att äta på Byakrogen, men när vi kom dit  så var det Löttorps marknad. Sommarens första marknad för min del. Men vi råkade ju komma lite sent, de skulle just stänga. Pappa hann köpa en stor burk med hjortronsylt (som jag hoppas han glömmer kvar i stugan) och jag köpte marknadskarameller. Fördelen med att köpa marknadskarameller är att efter ha ätit några stycken så vill man inte ha mera. Jag hittade även ett stånd som sålde T-shirt, på en av dessa T-shirtar kunde man läsa" Att styla en Volva är som att smycka en gris". Så jag gick där ifrån med darrande underläpp.
När vi hade ätit körde vi en runda för att se om det fanns något annat att kolla på. Vi hittade en loppis, så vi kollade runt lite.


Blomma i solnedgång


Kamelbarnen busade runt och bet varandra i benen

Ja, då var det kvällen eller natten igen. Nu ska Gozzi och jag gå en liten runda så att jag kan sova länge i morgon (?). Pappa vill åka på flera loppisar, så då gäller det att vara utvilad.
Sov så gott!
:-))

1 kommentarer

Emmie

12 Aug 2009 16:52

HAHA!! jag började skratta för mig själv här framför datorn när jag läste det du skrivit om volvo-t-shirten, hahaha.. andreas började undra vad de va med mig.

Kommentera

Publiceras ej