En natt i stan

1kommentarer

Efter fotbollen (bilder kommer) igår körde jag hem till Emmie och A2 för att sova i deras lägenhet. Eketorp är en underbar sovplats och sovit som en stock har jag gjort.  Någon granne i huset trodde att det var hans stora uppgift idag att väcka alla som sov, ett hackspett liknanade ljud nådde mina öron 04.45. Men som tur var så somnade jag igen och vaknade denna gång av Emmies mobil. Jag blundade några minuter till för att sedan ta mig till parken, Gozzi skulle vattna alla träden. Gylles fick ett besök och varma frallor fick följa med tllbaka, jag lovade fixa frukosten till Emmie innan Peggie tog henne till jobbet.


Emmie i sin nya fina Peggiebil

Undrar varför jag tror att det är måndag idag, flera gånger under morgonen har jag kommit på mig själv med att tänka måndag. Jag skulle gärna vilja att det var måndag medans andra skulle rata detta. Jag har tre nätter framför mig och de skulle varit över om det varit måndag. Solen skiner och Gozzi ska snart få sig en ny rynda innan jag tar fram Emmies symaskin för att få till ett par kuddfodral och fixa så att två gardiner blir fyra.


Det blir nog en runda i parken med Nikon idag, där finns mycket fina blommor. Så länge får ni njuta av Ölands(blomma)ogräs.

Puss och kram hela da´n

:-))








1 kommentarer

Emmie

15 Aug 2009 12:56

tack för all hjälp med gardiner,kuddar,mat, frukost, städning fläta och trevligt sällskap. alltid lika trevigt att se dig!

Kommentera

Publiceras ej