Smidig som ett kylskåp!

6kommentarer

Kan väl inte skryta med att jag hoppade ur sängen idag när klockan ringde. Tanke med att ställa klockan var att vi skulle ta långpromenaden i arla morgonstund. Med ett stort leende och väl syresatta lungor så kan jag intyga att det är inget som jag ångrade, även om jag just då var lika stel som ett kylskåp. Så vackert så jag nästan slutade andas. Klarblå himmel, allt speglade sig i det stilla vattnet, svanungen som ännu inte fått sin vita färg sprang på vattnet med plaskande vingslag för att landa en bit längre bort. Avslutade det hela med nygräddade rågskorpor med ost och spetspaprika. Mycket bra torsdag! Bildbevis har jag på min näthinna för kameran låg hemma och vilade upp sig. Bilder finns det ju ingen brist på så idag får det bli ett foto på Gozzis lilla fynd från vår promenad igår.
 
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
:-)

6 kommentarer

Spanaren

06 Mar 2014 12:54

Underbar bild med detta blåa bland allt det gråbruna.
Du måste fota denna svanunge i morgon eller nästa dag. Ha en bra dag/kram

S

06 Mar 2014 18:17

Det låter härligt, särskilt den där delen med solen, vi har också haft det fint idag men de sista molnslöjorna ville inte ge med sig. Även kylskåp får lov att promenera :)

Kram!

S

06 Mar 2014 18:17

Det låter härligt, särskilt den där delen med solen, vi har också haft det fint idag men de sista molnslöjorna ville inte ge med sig. Även kylskåp får lov att promenera :)

Kram!

Eivor

06 Mar 2014 22:39

Låter helt underbart det där.

(Har du gått inför att få mig avundsjuk, har du lyckats rejält). Skojar bara. Jag är inte avundsjuk. Jag unnar dig det goda.

Kram

Bosse Lidén

07 Mar 2014 14:40

Jag känner mig också smidig som ett kylskåp stundtals. Undra vad det beror på? :)
Det lät hurtigt och trevligt, men kan jag verkligen lita på att det hände på riktigt. Inget som Lotta bara drömde om i sängen? Är det därför bildbevisen saknas? Sanningen lär jag aldrig få veta. Helgkram Bosse

AnnaKK

07 Mar 2014 15:34

Nu blev jag påmind om att jag inte har gått nån promenad än idag (förutom den till postlådan, två gånger om t o m!). Har fastnat vid datorn där jag försökt ta reda på vad ett visst antal fönster av ett visst slag kostar... Ry-y-y-ys så DYRA!!! 8-X

Trevlig fredag och helg på dej!!! :-)

Kommentera

Publiceras ej