Skitprat i kassakön!

4kommentarer

Mycket ska man höra innan öronen ramlar av. Helt ogenerat stod två damer i butikskön och ojade sig över en tredje person som enligt mig inte hade gjort sig förtjänt av dessa avundsjuka damers snorkenhet. Om de nu var tvungna att skvallra om saker som de inte behövde bry sin hjärna med så kunde de åtminstone väntat.
När jag stod där och försökte låta bli att lyssna så önskade jag att jag kunde vika mina öron som hunden nedan. Bättre hade nog varit nu när jag tänker efter att stoppa något i munnen på de där kärringarna. Typ en socka.
 
 
Så var det med det!
 
:-)

4 kommentarer

S

31 May 2013 14:30

Haha, bäst att stoppa ner en socka i shoppingbagen, en vet aldrig när den kommer till användning. ;)

Allvarligt talat är det trist när folk inte har någon som helst koll på var de befinner sig utan käften får bara glappa.

Men hundbilden var kul.

Kram!

AnnaKK

31 May 2013 21:10

Det blir bara mer och mer sånt där. Tyvärr... :-( Och vissa snackar ju till och med skit (eller iallafall sånt som inte vem som helst behöver höra) om sej själva mitt ute bland folk på stan, andra offentliga platser och dylikt. Ofta pratar dessa personer väldigt högt, så de som även står 10-20 meter bort också säkert ska höra... Jösses!

soffie

31 May 2013 21:23

usch för skitkärringar som pratar...en socka skulle nog varit bra i det läget:)

envingad

01 Jun 2013 14:23

Vad ska man säga.. typiskt kärringfenomen tyvärr =)) men viss blir man trött på detta kacklande vissa har för sig.. Ha en underbar helg.. kram

Kommentera

Publiceras ej