Lite av varje!

4kommentarer

Då var det sista måndagen denna månaden och juni är på ingång. Bara några veckor kvar så är det semesterdags för de som har den tidiga perioden. Min arbetskamrat som jag jobbade med inatt har 6 nätter kvar innan hon ska vara ledig i  5 veckor.
 
Igår köpte jag mig min första egna resväska. Har tänkt köpa resväska då jag varit utomlands men det har liksom inte blivit av. Så vill man ju inte gå och dra på två väskor, både den man lånat till resan och den som man inhandlat. Min nya resväska kommer att lysa upp hela flygplatsen när den kommer åkande på rullbandet. Lätt som en fjäder var den också, men det lär inte vara så långvarigt.
 
Läste i Kommunalaren att två nattpatrullsarbetar hade tagit sin väninna med in hos några vårtagare under ett nattpass. Det var ju inte så genomtänkt....men kommunen köpte ut dem och de drabbade fick hjälp av kommunal. Hmmmm...???
 
Jag har blivit med STOOOOOOOOR bildskärm. Som jag berättade i lördags så var jag inte aktsam nog med min dator. Så på datorskärmen ser jag inget mer än regnbågens färger. Men en liten sladd in i sonens storbilds TV så behöver man inte ha läsglasen på då man skriver. Blir lite svårt att hantera den nya skärmen då man åker till Öland och vill ha sin dator med, så hur jag ska lösa det får bli en senare fundering. Drulleförsäkringen täcker inte mer än en liten del då jag har haft den i över två år och självrisken ligger på runt 2000. Så det får duga så här så länge. Något straff ska jag ju ha när jag inte är rädd om mina grejer.
 
 
Solen skiner hos mig!
Så jag passar på att njuta för regn är på G.
Oj..sova skulle jag ju också!
 
:-)
 
 

4 kommentarer

AnnaKK

27 May 2013 14:36

Vilken osis med datorskärmen... :-( Alla prylar nuförtiden är så omtåliga. Särskilt mobiltelefoner är ju nån slags förbrukningsvara, på grund av att de går sönder av (nästan) minsta lilla stöt... Annat var det förr om man tex drog ner bakelittelefonen i golvet. Snarare fick man då foten eller parkettgolvet krossat - telefonen brukade allt hålla!

Hoppas du kommer på nåt sätt att ha bildskärm även i stugan!

Jag tänkte faktiskt att du rätt vad det var kanske skulle kunna komma körandes över bron där på Senoren, på väg ut till dina brukare på öarna! :-) Hade jag vetat hurdan bil du har, så hade jag vinkat!!! ;-)

Annika

27 May 2013 19:25

Äsch vad tråkigt med datorskärmen. Men du kan inte skylla på nån heller då det var ditt fel.....Nu åker jag på en veckas semester men sen har jag ju Juli semester i 5 veckor kvar ändå. Jag är så lycklig som har det så bra. Kram på dig och ha det så bra du med.

soffie

27 May 2013 20:29

mmm va härligt att det snart är semestertider men man skulle verkligen vilja bromsa tiden nu tycker det går så himla fort...vilken fin bild å vad blev det för färg på resväskan? kramen

S

28 May 2013 04:53

Trist med datorn (fast vänj dig nu inte vid jätteskärm!) Resväskor ska vara lätta och färgglada, det låter perfekt.

Ha det så bra idag
Kram!

Kommentera

Publiceras ej