Till dukat bord!

2kommentarer

Vilken mysig födelsedagsfest det blev med massor av gott innan nattens jobb. Det var sonen första födelsedag som pappa. Inget egengjort pyssel eller teckningar ännu från lilla Ellie, så farsan fick nöja sig med nerkräkt skjorta och blöjbyte. Söt som socker är hon det lilla livet. Min fjärde natt är snart till enda, så när Eddie och jag traskar hem är det till fyra dags ledighet. Sedan blir det bara nöjen för hela slanten. Återkommer med vart vi hamnar. Mitt näst äldsta barnbarn som också fyllde år igår har börjat gymnasiet, efter mycket funderande blev det "barn och fritidsprogrammet". Han berättade att de var lika många tjejer som killar detta året.  Han vill inte jobba med småbarn sa han, det där med blöjbyte är inte hans grej. Men det kan ju ändra sig. Ännu så länge har han klarat sig undan sin lillebrors blöjor i ett och ett halvt år. Blöjbyte är kanske inte det 16-åringar helst vill göra, inte alla vuxna heller för den delen.  

(null)

(null)

 Fick en speciell 
inbjudan i går ❤️.



2 kommentarer

Mia

23 Aug 2019 15:28

Det ser ut som ett riktigt fint festbord med mycket gott på!

Lilla barnbarnet ser verkligen ut som en liten fin böna och de båda jubilarerna ser helt fina och nöjda ut, de också!

Grattis till dem!

Ibod11 - Ingrid

23 Aug 2019 18:33

Den nyblivna pappan och jubilaren var säkert väldigt nöjd med sitt firande även om dottern inte bidrog med de allra finaste presenterna :) En fin liten familj.
Den andra jubilaren kan säkert hitta jobb där barnen är lite äldre men om det blir blöjor inblandade så fixar han det också.
Spännande att få veta vad ni ska iväg på för äventyr du och Eddie :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej