Sommaren är kort ......!

2kommentarer

Sitter på jobbet och summerar sommaren som gått. Min första tanke som dyker upp är jobb. Som många andra somrar så jobbade jag även denna. Gillar att jobba på sommaren. Hade ju lite ledigt i början på juni, 17 dagar semester, blev ju matte i maj så det har blivit mycket valpgos. Så har det hänt lite i stugan, trotts att jag inte varit där så sammanhängande länge utan en övernattning då och då så har det hunnits mycket. Skulle ju ha målat klart huset på utsidan, men så blev det inte. Är ju inte för sent ännu som tur är eftersom jag gärna vill ha det klar. Det går ju inte att måla när det regnar även om det råkat vara fint väder någon gång i månaden så har inte vädergudarna haft mitt jobbschema. Några små trevliga turer i vårt vackra Sverige har hunnits med. Hur som så är jag väldigt glad över att ha blivit hundägare igen, märker nu hur mycket jag saknat hund. Blir inte så mycket träning ännu men vi är ett gäng som träffas ibland så medan vi pratar så leker vovvarna. Snart så ska vi börja ställa lite krav vid träningens tillfällena för de små liven. Blev inte så många rader som sammanfattar sommaren 2017, men jag tycker nog helt ärligt att den varit alldeles för kort. 
 
 
 
😁

2 kommentarer

S (Ord2)

23 Sep 2017 10:42

Ja sommaren blev lite sisådär, kan tänka mig att det inte var idealiskt för renoveringsarbete. Men vi får väl se framåt till nästa år!

Kram!

Pernilla

23 Sep 2017 16:36

Sommaren försvann så otroligt fort. Eller den startade inte och tog slut utan att ha börjat. Jag har varit otroligt slapp i sommar. Då tänker jag i blogg-perspektiv. Jag har suttit nu och bläddrat tillbaka och sett valpbilder och jobb vid din stuga. Valpen har växt så det knakat, ser jag. Hujja så fort det går.
Hoppas hösten blir fin så du får färg på utsidan av din stuga.
/P

Kommentera

Publiceras ej